REZEKI TOP COMMENTOR BLOGGER SHIKIN RAZALI


Assalamualaikum dan salam sejahtera

REZEKI TOP COMMENTOR BLOGGER SHIKIN RAZALI Entri kali khas CCL  tujukan pada blogger Shikin Razali . Korang rakan blogger lain yamg masih tak kenal lagi , korang boleh la terjah blog Sis Shikin Razali di SINI . Korang tertanya - tanya tak kenapa entri kali ini CCL buat khas untuk Sis Shikin Razali . Sebabnya CCL tersenarai Top Ten Commentor dalam blog Sis Shikin . Selalu terjah dan drop komen  blog sis Shikin . So kali ini sis Shikin nak kasi hadiah untuk top ten top commentor blog . 

Top commentor,tips dapat top commentor,tutorial letak top commentor

Ini hadiah yang CCL  terima  . Hadiah berupa penjagaan rambut . Serum rambut . Bukan sahaja serum rambut, jugak diselitkan dengan secebis nota tambahan dan name card . By the way hari ini CCL sempat pakai serum rambut ini , seriuslly wangi sangat . Rambut jadi lembut . 

Terima kasih sis Shikin untuk hadiah ini , CCL  hargai sangat- sangat . CCL doakan sis Shikin sentiasa murah rezeki  . 

Top commentor,tips dapat top commentor,tutorial letak top commentor

CCL  berada di tangga last sekali yang ke sepuluh . CCL  tak kejar top commentor , tapi CCL  sentiasa blogwalking blogger-blogger lain . Tapi kalau ada rezeki macam ni CCL say alhamdulillah . 




REZEKI TOP COMMENTOR BLOGGER SHIKIN RAZALI REZEKI TOP COMMENTOR BLOGGER SHIKIN RAZALI Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 8:48:00 PTG Rating: 5

18 ulasan:

  1. wahhh.. tahniah CCL ^^ bestnya dapat hadiah..

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah...sama2 sis..sayapun happy bila kawan2 happy dan semoga ikatan ukhuwah kita akan berkekalan.. thanks tau sbb buat entri khas utk saya...malunya🙈..hihi

    BalasPadam
  3. wah! tahniah CCL! semoga jadi pemangkin dalam blogging!
    :)

    BalasPadam
  4. Tahniah CCL... memang top tu...

    BalasPadam
  5. Tahniah.. hehe rajin komen..

    BalasPadam
  6. Tahniah kak CCL. Rezeki murah. Syukur alhamdullilah. :D

    BalasPadam
  7. wahhh.... tahniah ya... rajin betul komen...

    BalasPadam
  8. Tahniah kak 😊
    Rabia pun top komentar blog kak shikin jugak hari tu ☺

    BalasPadam
  9. wah bestnya dapat hadiah. tahniah CCL :)

    BalasPadam
  10. alhamdulillah ..rezeki CCL tu..tahniah

    BalasPadam
  11. tahniah ccl.. best guna ke tu? nanti bt review k

    BalasPadam
  12. Mai pun dapat ni, hihi. Congratulations CCL.

    BalasPadam
  13. Tahniah CCL!hadiah best tu...

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah.. Tahniah CCL..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.