Khamis, 9 Mac 2017

SUSAH NAK KOMEN SEBAB ADA BANYAK RECAPTCHA




Assalamualaikum & Selamat Tengahari semua..

Time-time gini ..time CCL free ..CCL  akan terjah entri-entri blogger lain ..sambil-sambil drop komen kat entri diorang ...kalau CCL tak drop komen kat entri beliau ..kadang-kadang CCL drop kat kotak shoutbox diorang .. tinggalkan jejak supaya blogger  tahu kedatangan CCL kat blog diorang ..bukan silent readers semata-mata ..hehehe

Selalunya CCL online blog ni melalui handphone ja ..kekerapan boleh dikatakan .. online melalui pc tue urmm jarang jugak lah ..tengah CCL  nak terjah bloglist CCL ... CCL singah dulu kat sidebar CCL yang diberi nama 'Finger print drop link blog here' ..mudah untuk CCL terjah uols yang datang ke blog sendu CCL ni ... mata CCL terpandang satu komen ni  berbunyi
'Susah nak komen sebab ada banyak recaptcha'

Susah nak komen sebab ada banyak recaptcha,tutorial kotak komen,tutorial cantikkan kotak komen,cara tarik pengunjung untuk komen,scroll list kotak komen

Alamak !! Betul ke ni ?? .terima kasih untuk Mrs.A atas pemberitahuan .. mungkin ini kekurangan yang ada dalam blog CCL  tanpa CCL  sedari ...

Korang yang rajin terjah blog CCL ..yang rajin 
tinggalkan komen kat entri blog CCL .. CCL  nak tanya susah ke tinggalkan komen ? Banyak ke recaptcha? CCL  perlukan bantu korang ...

To Mrs.A ..terima kasih kerana tinggalkan komen kat shoutbox CCL ..at least dapat membantu kekurangan yang ada pada blog CCL  ni .. 

Anytips boleh kongsi dengan  CCL 



20 ulasan:

  1. Boleh padam reCaptcha tu CCL... Cari kat setting>>> Show word verification>> Letak No.. Settle kot... :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebelum-sebelum ni memang dah letak no kat show word verification tue .. huhuhu ...

      Padam
  2. Recaptcha ni fungsinya utk elakkan spam asalnya. Ada orang tak kisah, ada orang serabut dgn spam. Tapi boleh je nak off kan function tu :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah double check kt seeting komen show word verify tue memang letak no

      Padam
  3. Salam perkenalan awk.kalau nk mkn supplemen semulajadi..boleh ke blog sy www.momstoreretail.blogspot.com
    Elakkan ye dari mkn ubat-ubatan ia sangat membahayakan utk jangka pjg..terima kasih awk sudi membaca.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam perkenalan jugak yer ..tq jugak sudi terjah blog CCL

      Padam
  4. recaptcha nih mmg kekadang serabut jugakkk , kalau mood tak berapa okay , terkena pulak recapctha . boleh jd tak komen terus . hehe

    BalasPadam
  5. recaptcha tu kira ok lagi tapi ada yg sesetengah tu mintak email..minta nama..minta blog name tu yg renyah...hehe

    BalasPadam
  6. Recaptcha ni kadang2 bukan salah blog tu. Kalau owner dh tick no kt word verification pun tetap akan naik dkt orang yang nak komen kalau org tu dah komen banyak sangat blog hari tu. So google ingat dia tu spammer. Itu je.

    Don't worry k...

    BalasPadam
  7. recaptcha okay ja psg elakkan spam...

    BalasPadam
  8. recaptcha sis ok lagi. tapi kalau kena letak email la apa la... itu sis serabut. tambah2 kalau tgh badmood. :(

    Sis juga nak ucapkan terima kasih pada CCL kerana sudi baca kisah hidup sis start dari part 1 sehingga part 3.
    Sambungan untuk part 4 sis dah publish pagi ini seperti yang di janjikan.

    https://sishawa.blogspot.my/2017/03/kisah-benar-hidupku-part-4-kami-berbeza.html

    BalasPadam
  9. Hehe.. Terjebak juga ambil tips daripada komen2. Thanks!

    BalasPadam
  10. Kdg2 malas nak komen kat blog yg ada recaptcha.. Lg malang yg kene matching gambar tu, hadoiii, lg stress :P

    BalasPadam
  11. CR ok je komen blog ni. Mungkin ada masa dia akan kuar captcha tu kot. Xpe.check smla setting.

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...