Rabu, 29 Mac 2017

SEGMEN BLOGWALKING JANJI KITA



Assalamualaikum ..

Segmen blogwalking,cara nak blogwalking,cara nak tingkatkan trafik blog,cara backlink blog,contest blogger, tigkatkan trafik blog,

Segmen Blogwalking Janji Kita | segmen ni datangnya dari blogger Janji kita .. blogwalking ni di mana salah satu cara mengunjungi blogger- blogger lain sekaligus dapat mengeratkan silaturahim.

Bagi CCL  segmen blogwalking  ni banyak manfaat yang tersendiri .. salah satunya sebagai media untuk membangunkan tali silaturrahim antara blogger lain..so tak rugi rasanya kalau join segmen macam ni ..sekalihus dapat mempromosi blog kepada blogger yang lain dan boleh dapat pengunjung-pengunjung yang baru .. 

So,disini CCL boleh katakan memang takkan rugi punya .. segmen ni berlangsung sehingga  5 April 2014 . Meh kita support-support segmen dari blogger kita . Nak join boleh klik SINI . Syarat pun cukup mudah hanya follow blog,add circle google,follow instagram, like fb page .. 

Dalam segmen ni pemenang yang bertuah bakal dapat hadiah misteri dari tuan segmen .. 

6 ulasan:

  1. Wahhh selamat bersegmen sis. Goodluck 😘

    BalasPadam
  2. Good luck :D hehehe
    sy pun jarang dah join segmen/giveaway.. slalu blogwalking ja

    BalasPadam
  3. Singgah blogwalking sini ><
    Dari segmen yang sama.

    BalasPadam
  4. Terima kasih sudi join, nantikan pemenang misteri nanti,,
    Semak Senarai Nama Peserta

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !