Isnin, 26 Oktober 2015

DRESSING MALAM DINNER ELEGENT MASQUARADE



Dressing malam dinner elegent masquarade ,annual dinner elegent masquarade,mask masquarade

DRESSING MALAM DINNER MASQUARADE :  OMG !!  Annual dinner bakal diadakan tak lama lagi .. kali nieyh staff-staff tempat cikyana keja dah pilih tema 'elegent masquarade ' . . Masalah satunya cikyana nieyh tak pandai dressing sangat ikut2 tema .. pening kepala memikirnya ..  cikyana jenis yang simple-simple saja .. xsuka yang vogue-vogue sangat .. 

To uolls yang pernah invite majlis makan malam dengan tema elegent masquarade nieyh .. pless bgi idea cikyana .. nak dressing macam mana malam tue .. ? Harap sangat ada yang membantu .. 

Dengar-dengar malam dinner nak diadakan tak lama lagi ..tiap-tiap hari search google nak dapatkan idea nak dressing macam mana .. nak pilih masquarade mask lagi .. oh pening .. pening ..cik yana dah pening ..

Dua benda saja yang dipeningkan .. mana nak cari masquare mask ? pemilihan baju ? Pemilihan warna baju ? .. oh tidakkk .. kalau tak pergi malam dinner tue rasa rugi besar .. sebab setahun sekali ja . . Hadiah-hadiah lagi ..

So cikyana ada terpikir nak pakai jubah malam dinner nanti ... jubah warna grey or hitam .. matching dengan shawl & masquarede mask . Kira ok ke tak .. ?.. temanya elegent masquarade .. adakah cikyana bleyh pakai dress malam tue ? Atau uolls ada idea lain ker .. somebody help me please ... 

8 ulasan:

  1. adik pakai dress je lah...warna tak payah sedondong dengan warna dress...ambik yang padan sikit.....kasi keserlahan warna kulit adik....hihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks cik akak..ok cikyana ingt na pkai dress je..confius wrna je..

      Padam
  2. Balasan
    1. Hehe..thanks kak..tpi nk cri wrna yg lmbut2 pulak..mcm mna ok x...

      Padam
  3. Balasan
    1. Hehe..alhamdulillah..gmbr tue bkn dressing utk mlm annual dinner lgi tau

      Padam
  4. Baju guna kaler gelap2 sikit kombinasi merah & hitam cantik...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dh cri dlm google..kbykn ckp wrna itm merah tserlah elegent..hehe btw thanks kak kasi idea

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...