Sabtu, 22 Ogos 2015

VASELINE PERCUMA ...



kulit yang cantik semestinya menjadi idaman kalbu setiap orang ..tidak mengira jantina lelaki atau perempuan ,,pastinya inginkan kulit yang cantik dan gebus gitu kan ... sebab tue la time kita zaman kecik dulu ..zaman baby-baby ..parents kita tal lupa letak lotion seluruh badan kita ...sebab nakkan kulit anaknya cantik ..tapi bila kita dah  kian besar ..adakah parents kita akan sapu lotion seluruh badan kita ?? tidak sama sekali kan .. kita dah besar ..so perkara sedemikian patot kita yang buat sendiri ...

tapi bila kita dan kian membesar . . dah start main panas kat luar rumah .. tanpa peduli panas yang terik yang boleyh merosakkan kulit kita..kenapa kita tak jaga kulit kita sebagai mana ibu bapa kita jaga macam kita kecik -kecik dulu..walhal perkara tue mudah saja ..

Kenapa malas nak jaga kulit? Tak paham betullah. Ini bukan pasal warna kulit dah ni, tapi kesihatan dan rupa kulit anda. Kalau licin berseri kan molek, tak kisah warna apa. Tapi berapa ramai je yang sebelum tidur sapu losyen satu badan sampai wangi satu katil? Kenapa kita kena sapu losyen, nak tahu? Sebab nanti kering, lagi-lagi zaman sekarang air cond satu rumah 8 bijik, air cond tempat kerja 17 bijik, memang mengeringkan kulit. Bila kulit kering cepat tua ha ha padan muka


so cik yana nak kongsikan satu losyen untuk korang semua .. losyen nieyh dah lama ada di pasaran ... yang diberi nama vaseline . . ada yang pernah guna dan ada yang tak pernah guna ... 
cik yana selalu pakai losyen nieyh . . harumannya membuatkan cik yana akan terus pakai dan pakai


vaseline nieyh jugak dapat melembapkan kulit kita daripada terus kering macam tue saja ..bila kulit kita kering semestinya struktur kulitnampak kusam dan kurang bermaya..so apa kata kita cuba pakai vaseline . . memandang kan vaseline tengah baik hati nak bagi sample percuma untuk sesiapa yang mahu mencuba ... 

VASELINE.VASELINE PERCUMA,REVIEW PRODUK VASELINE

VASELINE.VASELINE PERCUMA,REVIEW PRODUK VASELINE

Untuk mendapatkan sample percuma dari vaseline . . korang boleyh ke website vaseline ..



1 ulasan:

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !