Khamis, 9 Julai 2015

KAD RAYA DARI BLOGGER EMAS PUTIH



zaman sekarang serba canggih .nak dapatkan kad raya dari rakan - rakan pun susah sekarang nieyh ..ucapan raya hanya melalui media sosial sahaja..tak macam zaman dahulu kita create kad raya untuk kawan-kawan sebagai kenang -kenangan ..


Alhamdulillah tahun ni jugak cik yana berkesempatan dapat kad raya lagi dari blogger emas putih ..kalau korang yang dah lama bertapak dalam dunia blogger nieyh semestinya korang dah tahu siapa blogger emas putih ..


KAD RAYA DARI BLOGGER EMAS PUTIH,KELEBIHAN KAD RAYA,KAD RAYA 2015 , kad raya dari rakan blogger, , design kad raya,

Design kad raya sis uzu tahun nieyh bertemakan pink .sememangnya sis uzu percinta pink ..lihat saja design blog dia yg comel ..sememangnya kad raya sis uzu memang menarik dan amat simple sekali ...bukan saja dapat kad raya ..sis uzu selitkan sekali biz card dalam sampul nieyh ..biz card sis uzu comel sekali ..suka tengok design2 ..


Apa-apa pown kad raya sis uzu nieyh boleyh tambah koleksi kad raya cik yana ..dan djadikan kenangan  Pada zaman serba moden nieyh..

Cik yana lebih suka kad raya berbanding ucapan melalui media sosial. .kad raya kita boleh simpan ..kalau ucapan melalui media sosial..boleh hilanh begitu saja ..itu kelebihan kad raya ..apa-apa pown .. selamat hari raya aidilfitri vuat rakan blogger yg lain ..

2 ulasan:

  1. cantik kad Uzu kan..teringin nak ada satu..tak pe..next year pulak la

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !