Rabu, 26 Mac 2014

CPUV NUFFNANG KE-20: KFC ZINGER REALOADED



Alhamdulillah . . en.nuffnang masih memilih blog yana untuk kasi iklan cpuv/be . . so far iklan berjalan untuk bulan mac sahaja en.nuffnang dah kasi dua iklan . . . iklan digi bersama kfc . . kalau nak baca al-kisah cpuv/be ke-19 boleyh klik >>SINI<<

untuk hari nieyh . . godek2 account nuffnang . . en.nuffnang kasi iklan yang ke-20 . . iaitu iklan kfc zigler realoded . . ha iklan kfc pulak . . 
tapi earnings masih lgi zero . . insyaAllah akan bertambah lepas nieyh


CPUV NUFFNANG KE-20: KFC ZINGER REALOADED, cara tingkatkan earning nuffnang, cpuv nuffnang,


korang-korang kalau ada ternampak iklan -iklan burger , kfc . . godek2 laa dia sikit yer :)


CPUV NUFFNANG KE-20: KFC ZINGER REALOADED, cara tingkatkan earning nuffnang, cpuv nuffnang,


apa-apa pown thanks a lot en,nuffnang yer . .  .kasi lebih sikit earnings untuk iklan nieyh :) . . . 




6 ulasan:

  1. Tahniahhh...tahniahhh...rezeki kan... Akak tinggal satu je iklan tengah menari2.

    BalasPadam
  2. @JunAina ya akak ..makaseh ,,alhamdulillah duit hasil brblogging

    BalasPadam
  3. Seronok kan bila dpt be dr en nuff ;)

    BalasPadam
  4. @adyna yeah,,bukan senang nuff nak kasi be

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah :)

    ramai bloggers buat entri khas about nuff's kfc zinger advertisement hehe

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...