Jumaat, 19 Julai 2013

REZEKI BULAN JULAI #6 : KEYCHAIN SABAH,POSTCARD & CHARCOAL PORE STRIPES






Hari nieyh dah masuk ramadhan yang ke-10 . . 
alhamdulillah puasa x tinggal lagi setakat ini :) 
rezeki ramadhan ke-10 datang lagi . . .
kali ini pemberian dari http://walkstatic.blogspot.com/


dalam sampul surat tersebut terisi 3 benda . . 
keychain sabah borneo ,postcard & charcoal pore stripes .
rezeki ini hasil join GA dalam blog http://walkstatic.blogspot.com/
nak menang baju i love sabah . . tapi xda rezeki
untuk memiliki baju tersebut . . tpi rezeki menang keychain sabah borneo
x mengapa la jugak,asalkan menang kn,,kn :)
hadiah tersebut dah lama yana ternanti-nanti . . 
so hari niey baru selamat tiba . . .



hadiah dari blogger, keychain felt, keychain dari kayu,postcard,charcoal pore strips,apa itu charcoal pore stripes,cara penggunaan charcoal pore stripes

hadiah dari blogger, keychain felt, keychain dari kayu,postcard,charcoal pore strips,apa itu charcoal pore stripes,cara penggunaan charcoal pore stripes



keychain sabah borneo warna soft pink . . 
cantik sangat pemberian blogger ini asal dari sabah , , 
jauh gitu kan, , keychain nieyh terbang kepada yana blogger perlis ..



hadiah dari blogger, keychain felt, keychain dari kayu,postcard,charcoal pore strips,apa itu charcoal pore stripes,cara penggunaan charcoal pore stripes

hadiah dari blogger, keychain felt, keychain dari kayu,postcard,charcoal pore strips,apa itu charcoal pore stripes,cara penggunaan charcoal pore stripes


ini pulak postcard . . kat belakang postcard tersebut . . 
ada hasil nukilan dari http://walkstatic.blogspot.com/



hadiah dari blogger, keychain felt, keychain dari kayu,postcard,charcoal pore strips,apa itu charcoal pore stripes,cara penggunaan charcoal pore stripes


hadiah terakhir pemberian http://walkstatic.blogspot.com/
ialah charcoal pore stripes


terima kasih http://walkstatic.blogspot.com/ pemberian hadiah
kat atas tue, , yana suka & hargai sangat-sangat :)












4 ulasan:

  1. tahniah!!
    salam kenalan

    http://sekuntumbungazara.blogspot.com

    done follow #1767
    jemput ke blog zara nanti
    semoga berjaya..=D

    BalasPadam
  2. Bahagianya bila tahu u suka benda tu :)

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !