Rabu, 10 Julai 2013

PENJELASAN PUTERI AWANI MENGENAI VIDEO COUPLE SEMINGGU




puteri awani, gf huzairie yahya, siapa huzairie yahya,siapa puteri awani, video budak dah couple seminggu, video parodi couple seminggu,penjelasan puteri awani mengenai video seminggu couple


Umumnya semua orang pasti dah tahu tentang video couple seminggu '
kalau nak tahu boleyh baca entri INI


puteri awani, gf huzairie yahya, siapa huzairie yahya,siapa puteri awani, video budak dah couple seminggu, video parodi couple seminggu,penjelasan puteri awani mengenai video seminggu couple




pemilik video couple seminggu iaitu puteri awani tampil 
membuat penjelasan mengenai video tersebut , , dan memohon maaf atas video tersebut
jom kita baca penjelasan mengenai video yang mendapat pelbagai komen positif dan negatif dari
pelbagai pihak ...


Assalamualaikum , Mesti tengah panas dengan verita video Puteri kan ? Hmm , sebenarnya video tu di uploadkan lama dh tapi di privatekan dan video tu takdak sapa yg view. Memang niat taknak publickan tapi masa hangout last week ramai pulak yang nk view , Mulanya kami *saya dengan ery* terima komen yang baikbaik daripada anda semua. Kami ingat benda ni akan okay, Puteri ada mintak nk private balik vid tu tapi ery tak kasi sbb dia kata semua orang suka dan dia nk download masuk note II dia. So tak jadik lah nk privatekan semula.

Puteri tahu ini semua salah Puteri buat vid mcm tu . Puteri nak mintak maaf kalau ada buat koqang rasa sakit mata ka sakit telinga ka apa. Allah uji Puteri ni bersebab. Mungkin atas apa yg dah Puteri buat selama ni. Mmg dari dulu lagi Puteri ramai haters, tapi selepas buat vid ni lagi bertambah lah kan? Malah seluruh malaysia mugkin seluruh dunia. 
Allah maha mengetahui apa yg akan berlaku disebalik semua ini. Mungkin Allah rindukan doa daripada hambanya yang bernama Syazwani :') Allah rindukan solat taubat dari hambanya. Dia lebih tahu daripada segalanya. Puteri hanya mampu berdoa dan melihat. Korang ramai namun ? Puteri seorang diri , Nasib ada kawankawan yang sangat baik dan selalu sokong wani dari belakang . 
Puteri mohon , orang yg upload vid puteri kt youtube, tlg lah delete. Puteri baru tahu saat dan ketika ini siapa yang bergelar kawan dan bergelar musuh . Mungkin verita ini akan terus tersebar tapi, Puteri redha dengan dugaan Allah malah Puteri bersyukur diatas apa yg berlaku ini mengakibatkan Puteri selalu mendekatkan diri dengan Allah. 
SubhanaAllah, Semalam lepas tengok apa yg terjadi , Hati gelisah sangatsangat. Walaupun kawankwan, family dah ckp sabar semua tapi ttp tak okay . Lepas buat solat solat semua, baca alquran , rasa betapa tenangnya hati ni. Allah maha berkuasa . 
Mungkin setakat ini sahaja post saya buat kali ni. Tapi ini mungkin post terakhir dari saya. Assalamualaikum :')






ha dah baca penjelasan puteri awani, , , korang boleyh baca dekat blog puteri awani jugak
TEKAN SINI . . .  korang tengok , , beratus2 komen negatif & positif yang puteri terimakan . . 
mungkin akan melebihi 1000 komen  , , perghh banyak giler. . .. 


yana baca komen2 negetif & positif dari pelbagai pihak yang tampil memberi nasihat kepada puteri awani . .
ada jugak yang menghentam puteri awani . . kecian pulak adik nieyh kn. . . 
bukan dia upload video-video yang terkutuk pown ,,kn . .  


kalau tengok komen2 yang ditinggalkan berdasarkan penjelasan dari blog dia, , mak oii . . ada yang sorang komen punya lha panjang berjela. . . macam karangan pown ada. . . 
kalau korang x percaya korng boleyh baca komen2 yang ditinggalkan di blog puteri awani . . . 


5 ulasan:

  1. samalah saya pun baru lepas baca komen2 kat blog dia ,memang panjang kan huhu..

    BalasPadam
  2. Feymes kjap putri..
    Sy pn ada share vdeo dia..
    Leh jd pdoman untk bdk2 lain kes vdeo ni.

    BalasPadam
  3. giler la ...tiba2 je blog die kebom!
    rezeki jugak tu ..huhu..
    biarlah dia.
    for me ..xd slah ape pun.wish biase je tu.
    da mabuk cinta. bebudak lak tu.

    xd apa yg negativ.
    typical malaysian mmg nk pkir -ve je ..huhuhu :)

    BalasPadam
  4. aah..yumida pun ade singgah kat sana
    jadi pembaca je
    hmm..hope jadi pengajaran buat yang lain
    berilah teguran membina utk nya..lgpun dia kan belum matang lagi ..budak2 sekolah katakan..cinta monyet

    masa yumida cinta monyet dulu pun..pernah gak merasa angau..kikiki

    BalasPadam
  5. smpat la jga jguk ke blog dia..tp xpttlh kot nk tnjuk vdeo 2..sdgkn btunang pn kena rhsiakn..ape pn bersgka baik jelh :)

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...