Selasa, 9 Julai 2013

PENJELASAN HUZAIRIE YAHYA MENGENAI VIDEO PUTERI AWANI

penjelasan puteri awani mengenai video seminggu couple, penjelasan huzairie yahya mengenai video puteri awani.video couple seminggu.
kalau tadi puteri awani tampil menjelaskan video seminggu couple . . 
yang hangat diperkatakan di media massa . . .terutamanya laman-laman sosial
apa penjelasan puteri awani ,,? nak tahu boleh baca di entri INI
kalau tadi puteri awani , , kini huzairie yahya tampil menberi penjelasan mengenai video terbabit
melalui status facebooknya
penjelasan puteri awani mengenai video seminggu couple, penjelasan huzairie yahya mengenai video puteri awani.video couple seminggu.


status berkenaan menjelaskan 

siapa tak malu kan dengan benda nie ? aku tak mintak hal nie semua .
alhamdulillah! Aku mintak nasihat dari ustaz and cikgu yang baik dengan
aku tadi sekolah tapi ada cikgu yang tak percaya dekat aku. Cakap awani tu ini lah,
hanya diamkan diri and pekakkan telinga itu boleh rilekkan diri. Serious,
aku minta maaf,video tuh bukan Dari Ert tapi dari awani. Hmmmm,aku terima
dugaan dari Allah. mungkin INI ujian dia dekat aku sebab pada mulanya memang
ramai kawan-kawan nasihat aku jangan jangan jangan jangan terima
tapi aku degil,Ya allah , lindungilah aku dari malapetaka dunia yang hanya boleh menghanyutkan aku sendiri,
Takabur zina,jangan kau menghampiri zina.sebelum ni aku single bukan aku bertukar-tukar
pasangan,hampa jangan salah faham dengan konflik semua tuh.setiap gambar
ada ceritanya tersendiri.tlong jangan fitnah aku,,Aku mohon sgt dgt kwn,Ini maruah aku
and maruah family aku,thanks kwnkwn yang sentiasa tolong beri semangat dekat aku.
okey salam ramadhan :)



penjelasan puteri awani mengenai video seminggu couple, penjelasan huzairie yahya mengenai video puteri awani.video couple seminggu.

30 ulasan:

  1. dh mcm retiss dh budak ber2 ni

    BalasPadam
  2. bagi saya,even puteri awani yang buat vid tu,tapi budak lelaki tu tak patut buat status macam tu. Benda takkan jadi kalau bertepuk sebelah tangan. Maaf kalau pendapat saya tak sama dengan orang lain. Salam Ramadhan. :)

    BalasPadam
  3. haha.. bukak mata ye.. laki gni xley wt suami pun.. bf pun xlayak.. sok, ppe jd kt anak dara org.. xde nk amik tau.. konon klo mngndung ke anak dara org.. die mmpu ckp, perempuan tu mmg main ramai laki plak.. ksian perempuan.. sabar eh..

    BalasPadam
  4. trok arh kau....dh kau nk slhkn dye...

    BalasPadam
  5. mcm sial aje reply gini.kalau aku de adik gini, bf die reply gin, aku dh terajang mulot. xberapa jantan le. malu aku yg lelaki ni...

    BalasPadam
  6. see ? laki cenggini yg awani tu snggup buat video , lepas tangan cmtu je .. Masa senang sama-2 , dah susah dia tinggal cm tu je . haishh . Btw selamat berpuasa dear :)

    BalasPadam
  7. Engkau jantan, tegak ke jantan mu itu..tau buat pastu takut...jantan tak guna...kecik2 dh tunjuk takut...nak jaga anak orang mcm nie besar nanti...bodoh punya jantan....

    BalasPadam
  8. bagi kaki kt mulot je konon setiap gmbr ade crite...da siap pegang tgan dlm gmbar tu cite ape...takabur zina knon..puihh!!entah ckup ntah x solat die..kalaw aku jumpe kt p.pinang die ni..aku ikat kaki tangan die

    BalasPadam
  9. *Munch popcorn*

    BalasPadam
  10. versi chipmunk: http://www.youtube.com/watch?v=VTvUa8FJVik

    BalasPadam
  11. dah mcm teruk sgt video awek dia buat tu..
    padahal biasa jer,
    xda la over sgt pon..

    unt, awani, ko tingglkan jeala llki mcm ni.
    bila bahagia bersama, bila susah ditinggalkan~

    BalasPadam
  12. smua ni dugaan bagi mereka . kita ni tak perlu nk kutuk2 depa bagai . tak fikir yg kita ni pun salah sbb kutuk orang . salam Ramadhan . :)

    BalasPadam
  13. Susah kan ber couple ni.....

    BalasPadam
  14. Pisang goreng sdp.

    BalasPadam
  15. Amier ckp kat aiman muka laki ni cam bodo

    BalasPadam
  16. Bile kali terakhir laki ni kencing dlm seluar ?

    BalasPadam
  17. retis laki ni

    BalasPadam
  18. Ingatkan hensem mne..muka mcm cekodok je jantan ni..

    BalasPadam
  19. Muka macam bapok kena jubor. Dah tu kau salahkan pulak budak pompuan tu. Dia nak privatekan balik kau tak bagi. Anjing mcm kau ni, pegi main dengan anjing betina je sial

    BalasPadam
  20. nasuha nazeri10/14/2013 11:57 PG

    awak patut hargai video yg awani tu buat....dia sanggup buat video semata-mata utk awak tapi awk ?fikirkan jelah sendiri..

    BalasPadam
  21. salam, sy rasa sbg org perempuan, kite pun x sepatutnya berbuat demikian. ni baru couple satu minggu dah nak heboh. lain lah citer kalau dah nikah, dah jadi halal, 1 tahun kan? huzairie pun satu jugak, main lepas tangan. but again, who are we to judge right? semoga ini dpt menjadi pengajaran kpd kita semua :)

    BalasPadam
  22. gamba last skali tu....mcm gay

    BalasPadam
  23. playboy...ery kaw tu dh la playboy pastu kaw lepas tangan mcm tu jer..entah2 awani kt umah tu ngah bersedih sbb kaw ery...kaw tu dh la budax hot n playboy...huzairie yahya...puteri awani...playboy...cantek...vid tu biase2 je...baru couple seminggu dh break baik x tah couple...klau kaw handsome mcm aiman rahman lain la..laki mcm ni kte campak je kt lombong baru dia sedar




    BalasPadam
    Balasan
    1. Sampai sekrng kau tak habis3 hina dan kritik die.. sekarang bole kau hina dan kritik die. Akhirat kelak? Bukan senang nak minta maaf pada orang yang kau hina dan kritik eh.. dari atas sampai bawah kau kritik die, kau hina die.. orng lain bace bera banyak dosa yang kau dapat.. manusia semua tak sempurna. . Buka hadis bace. Tegur dengn cara baik sedah memadai.. dengn kritikan ksu , penghinaan kau , boleh ke kau cari die dekat akhirat kelak untuk mohon maaf pada die? Fikir

      Padam
  24. kesimpulan dua2 bodo..awani bodo..ery bodo..apa la couple seminggu dah kecoh..kepala butoh

    BalasPadam
  25. rakyat malaysia masih noob utk mnggunakan internet2/25/2015 1:49 PG

    Kepada rakyat 1malaysia...

    Selamat dtg ke internet.
    nmpk sgt korg noob x reti cmne nk pakai internet

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...