Ahad, 7 Julai 2013

LAMAN WEB YANG AKAN DISEKAT

laman web yang akan disekat,kriteria laman web yang disekat,senarai laman web yang disekat,punca laman web disekat,kenapa laman web disekat



Kriteria Laman Web Yang Akan Disekat : 
  • Blog yang didapati menggunakan bahasa berbaur hasuran dan fitnah melampau 
  •     Laman web bank palsu atau Scam   
  •   Pelanggaran hak cipta  
  •    Laman Kandungan Lucah   
  •   Kandungan fitnah dan menghina institusi diraja   
  •   Penyalahgunaan laman sosial seperti Twitter dan Facebook yang mengandungi kesalahan yang berkaitan seperti ugutan, penghinaan atau menyentuh sensitiviti kaum 

9 ulasan:

  1. nice sharing..singgah sini.. :)

    BalasPadam
  2. bagus juga kalau da yang cam tu dik....

    BalasPadam
  3. Baguslah. Asal jangan sekat blog saya sudah.. Hahaha..

    BalasPadam
  4. Harap-harap blog saya tak kene sekat . Haha :D

    BalasPadam
  5. btol tue :)
    nice sharing.. harap lps ni semua brhati2..
    http://www.ahmad-amiruddin.com/2013/06/perkara-apakah-yang-membuatkan-blog.html

    BalasPadam
  6. benda yg mendatangkan keburukan memang harus disekat
    tp byk jugak blog berbaur lucah berleluasa

    BalasPadam
  7. kena berhati-hati dalam berblog.
    Jangan langgar mana yg tak patut.
    Sy blogger perlis jugak ;)

    BalasPadam
  8. yang boleh menjejaskan sesebuah negara pun . ;d

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !