Selasa, 30 Julai 2013

CASHOUT NUFFNANG KALI PERTAMA

cashout nuffnang dengan mudah, CARA CASHOUT NUFFNANG, cpc nuffnang, kelebihan nuffnang, cara daftar nuffnang, cara tingkatkan earning nuffnang,



Assalamualaikum . . . 
hari nieyh menghapdate entri  sambil dengar lagu raya . . 
lebih kurang seminggu sahaja lagi bulan ramadhan akan sampai penghujungnya. . pejam celik pejam celik terasa sekejap jew masa berlalu. . 
lagu raya berkumandang di sana-sini , , menandakan raya tidak lama lgi bakal menjelma . . .


hari ini bertarikh 30 julai 2013 . . .
penghujung bulan julai mencatat sejarah ,,cewahh ayat , , xbleyh blah,,hehee
hari nieyh yana dh cashout earnings nuffnang yana buat kali pertama yer . 
semenjak iklan nuffnang terlari-lari kat blog yana nieyh. . 



cashout nuffnang dengan mudah, CARA CASHOUT NUFFNANG, cpc nuffnang, kelebihan nuffnang, cara daftar nuffnang, cara tingkatkan earning nuffnang,


earnings nuffnang terkumpul sebanyak rm111.05 . .
alhamdulillah dah selamat cashout . . .
sedih pula masa nk cashout tapi gagahkan jugak jari tekan button cashout . .
setelah cashout earnings bertukar menjadi rm0.00 . . 
alahai sedih tengok earnings gitu ,,huhuhh


x pe , , kumpul -kumpul lagi . . 
x sabar nk tunggu cek nuffnang terbang ke rumah. . 
harap2 cek nuffnang cepat sampai paling kurang kena tunggu 30 hari :( .
hope semasa proses pengeluaran duit nuffnang xdew laa ada pelbagai masalah . .sebab banyak kowt cashout seratus lebih beb !! bukan seringgit oke . . 


owh sebelum terlupa . .kalau korang nak tahu 
cara cashout nuffnang dengan mudah ,,
korang boleyh jenguk-jenguk post  INI !!!!!



big thanks nuffnang

15 ulasan:

  1. wah.
    Dah dapat hasilnya.
    Boleh tersenyum girang.

    BalasPadam
  2. wah! bestnya.. nanti mama klik lagi ye

    BalasPadam
  3. Wah beruntungnya x prnh dpt lg saya

    BalasPadam
  4. Tahniah! wah.. dapat duit raya daripada nuffnang ya. tapi kena tunggu sebulan kot. Gosip Artis Malaysia

    BalasPadam
  5. best nye.. tp nak tanya la mcm mane kita nk dpt cpuv ek? kena hit unique visits brape baru dapat ek? :p tq for sharing..

    http://senikretifayah.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. Banyak jgk tu...sya pun mau..hehe

    BalasPadam
  7. tahniah dik...blhlah buat belanja raya kan...rezeki2

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah :) banyak juga 2..sy rm50 pn blum lg..

    BalasPadam
  9. alhamdulilah ini semua batu loncatan untuk terus berblogging ..keep it up,

    nk dapat duit cepat.? join company ni cepat dapat duit dan trusted company.jenis iklan Google alternative..

    http://www.runpatch.com/2013/07/ro2biz-scam-or-notproof-register-as.html

    BalasPadam
  10. Bole la tu kot lepas nak bayar duit tol. Hehehe

    BalasPadam
  11. KAK BUI DTG NAK MINTAK BELANJA NI..^_^

    BalasPadam
  12. cik nor pn cash out jgk hari nie tp skit jer amount dia..hehe

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !