Rabu, 12 Jun 2013

REZEKI JUN: SHAWL & INNER NECK






rezeki datang lagi, , alhamdulillah rezeki menyebelahi yana 
hasil join GA mimie ..

http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/05/first-mini-giveaway-by-minie.html




yana dapat shawl dan inner. . . 


taraaaa. . .shawl blue + grey . . ada bunga-bunga pink sedikit
penyeri shawl...cantik sangat. . 
pnjg jugak shawl nieyh..mudah nk dipakai nanti





yang ini pulak inner neck. . ha sebelum pakai
shawl pakai inner neck dulu. . 
warna pink cik mimie bagi kat yana...
btw yana x biasa pakai inner neck nieyh..
so dh dapat nieyh yana nk try jugak pakai :)


mengikut senarai hadiah yang yana menang...
yana menang shawl & inner neck aje kn...
ha ada lagi tau cik mimie kasi hadiah tambahan dekat yana




ha tengok brooch mickey mouce...dan jugak clip love..
cute giler...




cik mimie yang baik hati kasi yana tali untuk buat nametag nama...
ha empat warna,,,hijau ,kuning,biru dan koko....

 ha nasib baik sebelum buang sampul surat tue yana check betul2...
mana tahu kowt2 ada surat2 cinta ke,,tgk2 ada lagi barang cute mcm kt atas..
naseb check dulu,,kalau tidak melayang barang comel masuk tong sampah kn,,,


korang nk tahu cik mimie yana yang baik hati
kasi hadiah tambahan kat yana
jom terjah blog check mimie comel

http://hilary3music.blogspot.com/


yana ucapakan jutaan terima kasih untuk cik mimie .. :)

18 ulasan:

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !