Isnin, 13 Mei 2013

JOM DAFTAR GUSH AD

nampaknya yana ada jumpa acc baru untuk tambahkan earning
yana nak kongsi satu peluang buat duit dengan social media.
 Mungkin masih ramai yang belum tahu tentang program buat duit ni.
yana pown baru aje tahu tentang gush ad nieyh . 
tadi ada sorang blogger ajk yana try jana wang dengan gush ad

 Kalau belum tau, Gush Ad nie same macam Churp Churp, Nuffnang dan lain-lain. Tapi yang special pasal Gush Ad nie, korang tak payah nak suruh orang lain klik untuk tambah earning korang. Pastikan korang ade TWITTER. Dan yang best lagi, Gush Ad nie RM20 dah boleh cash out ! :) Easy rite ?


Gushcloud merupakan satu program buat duit menggunakan sosial media Twitter dan Facebook. Bagi korang yang dah biasa dengan program buat duit Churp2 mungkin mudah bagi korang untuk faham macam mana Gushcloud ni berfungsi.
 Konsep buat duit dengan Gushcloud ni hanya memerlukan kita kongsi sebarang iklan yang ada di Gushcloud.com
Kemudian kita akan terima bayaran dalam bentuk RM,USD atau apa matawang yang anda pilih..


Step 1 : Klik Gush Ad. Korang boleh sign up guna emel or twitter. Lepas sign up, isi bahagian setting.



Step 2 : Lepas dah siap isi semua tu, korang tengok iklan yang ade. Ikut arahan yang kena buat. Kebanyakannya kite kena tweet.



Tekan TWEET, ikut arahan seterusnya.
Bila korang dah ikut semua arahan, dah siap TWEET, nanti earning korang akan bertambah. Dan iklan yang korang promote tadi, akan ada tanda  , bermakna korang dah selesai promote iklan tu. Bolehlah tengok earning korang. Senang je kan. Bila dah cukup RM20, bolehlah korang cash out :) 


nak tahu lebih lanjut..
http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/05/apa-itu-gushcloud-churp-churp-dan-says.html


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !