Rabu, 22 Mei 2013

INCOME PERTAMA DARI SAYS / 8SHARE






alhamdulillah, , hari jumaat lepas yana dah cashout says
yana untuk kali pertamanya. . 
so hari nieyh dah hari khamis, , sesaje tengok email . . 

tengok2 pihak says ada hantar email . . 
diorang ada hantar check





kalau dah pihak says dah hantar check , , maknanya
duit dah bank - in dalam account bank yana. . . 



so yana terus buka account bank, , 
try check sama ada duit dh masuk @ belum .. . 
so buka-buka alhamdulillah
duit says yana yang pertama selamat berpindah ke dalam account yana. . 

ha x lama lagi yana nk cashout says untuk kali kedua pulak. . . 
about nuffnang pulak, , dah boleyh cashout
tapi sekali pown xpernah cashout, , sebab susah kowt. . 
cek akan dihantar ke rumah dah tue kena tunggu lama, , 
dah dapat cek kena pulak pe g bank , ,kalau nuffnang macam says kan senang
transfer terus je dalam bank , x payah menunggu lama. . 
entah sampai bila yana boleyh cashout nuffnang walaupown earning dah mencapai angka ***

korang yang belum daftar says dan teringin nak daftar. . 

17 ulasan:

  1. Salam daripada Zalora Malaysia,

    Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.

    Kami ingin bertanya adakah anda pernah membeli-belah di www.zalora.com.my ? Kami berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama anda.

    Email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my :)

    BalasPadam
  2. wa,, tahniah3.. sy br je bermula dgn 8share..boleh laa bg tips kat sy nnt yer.. ^_^

    BalasPadam
  3. @Mas Izzati yana pown baru ajew. . pz nieyh boleyh jdi partner klik iklan,, :)

    BalasPadam
  4. DiReview! http://annyeonghaseyooppa.blogspot.com/2013/05/review-pemenang-sdsp.html

    BalasPadam
  5. alhamdulillah...rezeki...tumpan happy...

    BalasPadam
  6. aahh,,bole laa tukar2 iklan nnt.. hehe.. tahniah.

    BalasPadam
  7. tahniah..za tak pernah cash out lagi..

    BalasPadam
  8. alaa, kenapa kaburkan amount? hihi :D
    apa pun tahniah ye

    BalasPadam
  9. @siti zawiah makaseh, , za peram duit biar beratus, ,, hehe

    BalasPadam
  10. @Dianaa tQ fd , , thniah jgk buat fd cashout kali ke-8 :)

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !