Ahad, 19 Mei 2013

header aisyah humaira






selamat pagi semuanya, , dan salam ceria. . . 
entah x tahu nak update story apa hari nieyh. . 
so . .dpat jugak ideanya. . . 

hari tue yana ada sponser 5 header untuk satu GA nieyh. . 
nak tahu sapa yang menang, , 
ha salah sorang pemenang tue ialah
blogger aisyah humaira. . 
yana pasti korang semua kenal dah kan kalau
korang dah lama terjebak dunia blogging nieyh. . . 

aisyah humaira pown resquest header yang dia nak. . 
warna header bertemakan pink dan biru. . 
dan words dia ialah indahnya bercinta selepas berkahwin. . 

so mula-mula takut jugak nak buat. . 
tapi kena buat jugak sebab aisyah humaira pemenang header . . 
so dh siap semuanya header, , yana inbox aisyah humaira. . 
alhamdulillah dia suka sangat..


jom tengok komen-komen tentang header yg yana buat
untuk aisyah humaira










6 ulasan:

  1. cantik header tu . mesti best kan dapat buat header untuk blogger retis cam dia :3

    BalasPadam
  2. best jugak. . . nervous pown ada masa buat..tkut xsuka jew,,,tpi alhamdulillah A.H. suka header tuw

    BalasPadam
  3. comel lah , pandai awak buat :p

    BalasPadam
  4. cantiknyaa..:) bole buat bisnes..request header...ehehehe...^^kalo buat sy nak yer..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !