Selasa, 21 Mei 2013

FREE SAMPLE DAH SAMPAI





alhamdulillah free sample yang yana resquest dh pown selamat
sampai menuju ke rumah yana dalam keadaan baik. . 
tQ jugak pada abang posmen yang x putus-putus berkunjung ke rumah yana, , :)



hari tue yana ada resquest free sample biore uv aqua. . 
cosmetic dari jepun nieyh. . .
agak lama jugak yana request cream nieyh. . .
so hari ini dah sampai pown. . .

bila buka sampul surat tersebut, , macam rasa bau limau jew. . 
buka isi dalam tengok oh biore uv aqua rupanya. . 
serius wangi sangat krim nieyh. . 
try sapu sikit kt pp cream nieyh. . . 
terbau limau yang amat menenangkan. . .  

biore uv aqua nieyh adik beradik sunblock jugak. . 
melindungi kulit kita dari panas matahari. . .
kalau nak keluar rumah elok lha pakai krim nieyh. . . 




satu lagi free sample nieyh. . ini untuk kucing. . 
yana resquest whiskas untuk si kucing comel yana. . 
agak lama jugak kena tunggu beberapa minggu baru sampai sample whiskas nieyh. . 
so boleyh bagi kucing yana try nak tnya diorang sedap x makan whiskas nieyh,,hehe
x kan yana pulak nak rasa kn, , 

actually dapat 2 sample, , ingatkan kecil aje,,rupa-rupanya besar jugak. . 
boleyh thn 3 @ 4 hari si kucing makan...


apa-apa pown masih menanti produk lain lagi
yang yana resquest. . harap-harap akan sampai secepat mungkin dirumah. . 
sapa yang x suka kan dapat produk free :)


2 ulasan:

  1. kak yana nanti kalau ada lagi yang boleh request update lah entry. nawwar pun nak request jugak. hehe. biasa org update bila dah dapat, and tutup dah pun request tu. huhu

    BalasPadam
  2. @AinNawwar selalu jugak update pasal free sample,,nnti rajin2 lha jenguk kt sidebar kolum label,,,cri sampel percuma :)

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !