Rabu, 29 Mei 2013

CEK DUIT DARI PIHAK CELCOM





terkejut bila ma kasi satu sampul putih . . 
yana pown x tahu apa isi di dalamnya. . .
bila buka. . alangkah terkejutnya. . bila isi dalam sampul tue ialah sekeping cek

ha ? cek apa nieyh 
setahu yana yana x pernah cashout lagi earning nuffnang. . 
bila yana tengok jumlah yang ada pada cek tersebut amat banyak jugak. . 
pelik jugak dari mana datang check ini..
so yana baca dengan teliti surat tersebut beserta cek . . . 




oh rupa-rupanya cek duit ini dari pihak celcom. . 
pihak celcom bermurah hati bagi rm150 dekat yana ker ?


kalau korang nak tahu . .cek duit ini hasil duit broadband yana. . 
so ada dwey yg lebih macam mana nth diorang kasi balik lerr. . 
bgus celcom nieyh , , x makan duit customer dia. . 

alkisahnya,,cel diut ini dari celcom broadband..
dulu yana pakai simkad broadband yang sebulan rm68 . . 
mahal ker 68 ringgit. . bgi yana mahal jugak ler. . 
so yana x puas hati , , sebab walaupown yana bayar broadband sebulan rm68
tapi line internet .. .sekejap cepat..sekejap  lambat..
kadang-kadang macam siput vavi..ada kadang-kadang tue. . bikin
marah jew sebab bila buka mak oiii loadingnya ada kowt sejam..



so yana bincang dgn ma untuk block broadband ini. . 
atas alasan walaupown bayar mahal2 line tetap macam siput...
so hari tue yana pe g celcom centre. . 
bgi keterangan semuanya. . yana nk block line internet nieyh..
tanpa cakap banyak kakak-kakak yang bertugas selesaikan masalah yana. . 
lepas aje balik . . yana pergi usha-usha simcard internet. . 

kali ini yana pakai simcard line yang murah pulak. . 
bayaran sebulan rm25. . 


ha macam gambar kat atas . . 
yana pakai simcard broadband celcom skmm. . 
selama yana pakai broadband ini sangat berpuas hati . . 
sebab , , line xdew lambat macam yg dulu.
walau pown bayaran hanya 25 ringgit sebulan,,


apa-apa pown pihak celcom broadband patut pown
bagi balik separuh dari bayaran. . 
bayar mahal-mahal tapi hanya dapat loading aje. . . 

nte tengah menunggu masa untuk pegi tebus duit. . 
cek duit melalui bank HSBC. . 
dalam perlis nieyh xpernah nampak pown bank tue. . 


apa-apa pown tQ pihak celcom :)

7 ulasan:

  1. UNTUNG jugak erkk diorang pulangkan balik .. first time dengar celcom tak makan duit orang .. huhuh .. kalau talian lain ade ke nak bg macam ni .. pakai pek rm25 uh internet ada sngkut2 lagi x??? Heeeee btw jemput singgah blog saya yunk :) http://adoredora.blogspot.com/2013/05/gempar-kekecohan-di-stadium-darul-makmur.html

    BalasPadam
  2. @Nur Azwa Edora selama yana guna pek rm25 nieyh line xdew lha tersangkut2,,nk tgk utube pown senang,,

    BalasPadam
  3. bgus la dorg pulangkan balik..dh sptutnya jak kte kn

    BalasPadam
  4. Akk pakai pakej yg rm68 tu. guna line talipon.
    Tapi pakai sekali sekala je sbb kat rumah mmg ada wifi.

    BalasPadam
  5. wahhh yana dpt duet laaa.
    xnak share ker ? hehee
    jon singgah sini blogwalking..
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2013/05/ponteng.html

    BalasPadam
  6. wah, alkisahnya, nak try jugak lah sim pek rm25 uh ^^Y

    BalasPadam
  7. oooo cm kisahnye.. kira oklah celcom pulang balik duit :)

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...