Ahad, 14 April 2013

kenapa perlu copy paste ?

good morning to all. . .
waa, , pepagi gini. . 
baru pukul 10. . 
dah terjah blog,,hehehe. . 

btw rezeki hari nieyh. . 
menang dpt utk top referral
segmen bloglist fizizaidi
dapat hadiah apa ?
yana pown xthu , ,katanya hadiah misteri..
sama-sama lha tunggu abg posmen dtg umh..

ok,kalau korang tgk tjuk kt atas. . 
kenapa perlu copy paste ?

perlu ke ?
xsalah kita nk copy paste. . 
yana pown pernah copy paste
mengenai artikel yg menanrik, , 
tpi jrg2 sangat lha. . 
nnti kalau entri dh sama . . 
diorang xnk baca. . 


pepagi gini memang yana suka blogwalking
baca entri blogger lain, , sekali gus tinggalkan
komen,,so tengah-tengah suka blogwalking. . 

behenti kejap kt sorang blogger nieyh. . 
nak thu sapa ?
shutttt....rahsia, , , taw. . yana sorang je yg thu




alkisahnya, , cenggini, , sorg blogger tue. . 
ada join satu GA nieyh. . dan penganjur GA tue. .
minta sebab berbagai lgi sebab apa nk bnda yg dye nk kasi dlm GA dye tue. . 
so yana pown baca lha entri dye. . 
mula perasan jap...
eh kenapa entri kau sama eh dgn yana. . 
adakah kau copy paste? ?
tertanya -tanya seketika. . 

so. . yana try buka entri GA yana tue, nk tgk, , 
sama ke x dgn entri sorang blogger tue. . 
sebab yana join GA nieyh 3 hari yg lepas. . 
so buka tgk. . . 

mak oii. . sebijik cara penulisan . . 
cara titik dan koma tetap sama. . 
dya copy paste. . 

asal kena copy paste ?
kalau xda idea nk bgi sebab pown jgn lha copy paste sayang oi..
sebijik kowt entri, , haishh. . 
penat-penat yana memikirkan sebabnya. . 
alih-alih senang jew kau copy paste
idea yana, , ,haishhh. . 

mohon blogger tue jgn buat perangai cenggitu lgi. . 
kalau kau xmenang dlm GA tue. . 
maknanya tak berkat hasil
copy paste idea-idea yana. . 
harap maklong...hehehe. . . 


tuhan bagi otak , ,sama jew. . 
sambil-sambil tue boleyh belajar science sekali,hehe
so nk pikir sebab , , ala penganjur tue bukan mintak sebab
sampai beratus-ratus. . 
kalau bgi satu sebab pown dh ikut syarat tue. . 

so. . tue sorang blogger jgn lha copy paste. . 
idea-idea org. .  .
harap faham yer. . 


13 ulasan:

  1. Ish2. Ada jugak cmtu. Btw. Tahniah menang hadiah. Hehe

    BalasPadam
  2. sebab tkut jadi cam ni la yana disable highligh kat blog tu.. klu disable right click org still bole ctrl+c khenn.. hekhek

    BalasPadam
  3. aiyok...kantoi la blogger tuu...huhu...

    BalasPadam
  4. tula akak. nawwar perasan lama dah. ramai blogger blogger ni main copy paste je entry blogger femes. hisy. teruk la camni. kalau taknak fikir ayat takyah la buat entry. huhu

    BalasPadam
  5. kat keyboard kita ni dh ada macam2 function..so,senang2 je orang nak copy paste..kalau dah copy paste,letak lah credit kpd owner blog tu.... kan3... ^_^

    BalasPadam
  6. ad jugak jnis cmtu hahaha

    BalasPadam
  7. PErghhhh...! @)@ Giler arhh.. Agak2 lah kalau yer pun kan.. Kita yg penat2 buat 1 entry tuh, then copy sbijik2..

    #Laen lah if dia link back to our blog.. Iishhh3... =..="

    BalasPadam
  8. copy paste melampau cmtu mmg wat sakit hati. pernah juga wat artikel, tapi sng2 copypaste tnpa ltak link kita
    Kenapa Sehingga Sekarang USA Gagal Tewaskan Taliban
    Hanya Spetsnaz yang guna senjata rahsia ini
    Lagi Gambar Proses Transgender

    BalasPadam
  9. tu tandanya awk punya skill penulisan ada yang kagum la tu :-)

    BalasPadam
  10. salam...singgah sini...tahniah ye..

    BalasPadam
  11. Am pun ade jumpa juga yang copypaste entri Am.. buat bodo je laa kalau ditegur kan melenting.. pastu tuan punya diri pula yang panas kan ada sumpah saranah lak yang keluar ..hehehe

    Dunia Blogging Ramai Yang Salah Anggap.. Kenapa?
    Tidak! Awek No2 Aku Dilanggar Lari...


    BalasPadam
  12. saya pun pernah buat...hihi tapi kena letak link petikan asal la..kan kan..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !