HOTPANTS JONLIVIA S+ PAKAIAN PALING SELESA KETIKA BERSENAM


Assalamualaikum dan salam sejahtera . 




Hotpants, hotpants jonlivia, jonlivia, pakaian senaman, seluar dapat membakar lemak, seluar senaman jonlivia, seluar senaman terbaik, tips kesihatan,

HOTPANTS JONLIVIA S+ PAKAIAN PALING SELESA KETIKA BERSENAM  | Bila nak bersenam kenalah ada pakaian yang sesuai dengan aktiviti senaman korang . Bila korang dah berjaya memilih pakaian yang sesuai barulah korang boleh melakukan aktiviti senaman dengan lebih baik sekaligus dapat memberikan keselesaan kepada korang . Hakikatnya pemilihan pakaian yang sesuai juga dapat membantu wningkatkan prestasi diri sekaligis membuatkan tubuh rasa selesa terutama apabila korang berada dalam keadaan berpeluh . Sebelum memulakan aktiviti bersenam CCL amat titikberatkan pakaian yang sesuai . Apa kata korang cuba seluar senaman hotpants . Activpants Hotpants Jonlivia S+ . Hotpans ni seluar panas ke ? Haa memang panas pun sebab ianya panas sehingga membakar lemak-lemak dari paha betis dan pinggul .



Hotpants, hotpants jonlivia, jonlivia, pakaian senaman, seluar dapat membakar lemak, seluar senaman jonlivia, seluar senaman terbaik, tips kesihatan,

APA ITU HOTPANTS JONLIVIA S+ ? 
Jonlivia dengan bangganya memperkenalkan Activepants Hotpants. Seluar pelangsing popular yang diperbaharui dengan kaedah premieum. Jonlivia adalah jenama number satu yang terkenal dalam pengeluaran Healthy Active Lifestyle. Rekaan Hotpants Jonlivia berkualiti dan selesa untuk melakukan aktiviti bersenam. 



Hotpants, hotpants jonlivia, jonlivia, pakaian senaman, seluar dapat membakar lemak, seluar senaman jonlivia, seluar senaman terbaik, tips kesihatan,


FUNGSI HOTPANTS JONLIVIA S+

Hotpans Jonlivia S+ mampu membakar kalori jika korang selalu memakainya. Hotpants Jonlivia S+ juga berfungsi membantu dan mengawal haba dalam badan korang dengan baik semasa korang bersenam , bersukan dan berjalan . Ianya juga digunakan untuk membakar lebih banyak kalori dan mengekalkan air yang berlebihan dalam badan daripada kebiasaan.


CIRI-CIRI HOTPANTS JONLIVIA S+



Hotpants, hotpants jonlivia, jonlivia, pakaian senaman, seluar dapat membakar lemak, seluar senaman jonlivia, seluar senaman terbaik, tips kesihatan,

1.Hotpants Jonlivia S+ ni diperbuat 100% daripada genuine neoprene iaitu sejenis kain yang begitu elastik . Kain jenis ni adalah kain yang mudah menyerap haba dan menyerap peluh .Fabriknya juga lembut dan begitu elastik.



Hotpants, hotpants jonlivia, jonlivia, pakaian senaman, seluar dapat membakar lemak, seluar senaman jonlivia, seluar senaman terbaik, tips kesihatan,

2. terdapat poket kecil pada bahagian pinggang dalam Hotpants Jonlivia s+. So mudah la korang nak letak something dalam poket tersebut contohnya kad pengenalan , duit, lesen memandu dan juga kunci kereta . Adanya poket kecil ni memudahkan korang juga, time senaman ni rasa selamat sikit barang - barang yang tersimpan dalam poket . Tak macam seluar biasa yang longgar boleh buat barang jatuh pulak nanti . Korang juga boleh pilih sama ada nak ada yang poket kecil di dalam seluar ni ataupun memilih tidak ada poket. 




Hotpants, hotpants jonlivia, jonlivia, pakaian senaman, seluar dapat membakar lemak, seluar senaman jonlivia, seluar senaman terbaik, tips kesihatan,

3.Hotpants Jonlivia s+ direka khas dengan lapisan pada struktur seluarnya .Selain daripada dua lapisan pada pinggul yang menjadikan Hotpants Jonlivia ni tak mudah koyak  dan jugak tak mudah kembang walaupun korang memakainya berulang kali . Hotpants ni juga memiliki ketebalan 25mm dan ianya amat berkualiti . 




Hotpants, hotpants jonlivia, jonlivia, pakaian senaman, seluar dapat membakar lemak, seluar senaman jonlivia, seluar senaman terbaik, tips kesihatan,

4. Jahitan pada seluar ni juga cukup kemas. Flat lock seam jahitan yang rata dan tak akan menyebabkan  seluar ini terkoyak walaupun korang melalukan aktiviti yang begitu lasak . 



Hotpants, hotpants jonlivia, jonlivia, pakaian senaman, seluar dapat membakar lemak, seluar senaman jonlivia, seluar senaman terbaik, tips kesihatan,

5. Bagi korang yang nak memiliki Hotpants Jonlivia ni tak perlu risau tentang saiz sebabnya Jonlivia ini mengeluarkan pelbagai saiz dari saiz xs- 4xl . 



KEISTIMEWAAN HOTPANTS JONLIVIA s+

Hotpants ini mempunyai inner layer yang dapat mengekalkan suhu badan. Jenis kain yang digunakan juga memberikan kesan pengudaran yang baik. Fabrik yang berudara bebas . Walaupun  mempunyai empat lapisan material seakan nampak tebal dan individu yang memakai akan nampak selesa


Hotpants, hotpants jonlivia, jonlivia, pakaian senaman, seluar dapat membakar lemak, seluar senaman jonlivia, seluar senaman terbaik, tips kesihatan,

Empat lapisan material :-

Lapisan pertama : Fabrik luar 
Lapisan kedua : fabrik neoheat yang berprestasi tinggi
Lapisan ketiga :: fabrik dalaman yang  bersifat penyerapan haba
Fabeik keempat : fabrik yang berudara khas 


KELEBIHAN HOTPANTS JONLIVIA S+



Hotpants, hotpants jonlivia, jonlivia, pakaian senaman, seluar dapat membakar lemak, seluar senaman jonlivia, seluar senaman terbaik, tips kesihatan,



● membantu menghilangkan lemak di bahagian perut dan mengecilkan paha
● membentuk pembakaran lemak dengan lebih pantas lam aktiviti harian mahupun senaman
● membantu korang berpeluh secara efektif
●rekaan neoheat membolehkan meningkatkan suhu badan dan mengalakkan  korang berpeluh
● menyerap peluh tapi kekal kering di luar tanpa sebarang kesan peluh 
● mudah melakukan regangan dalam aktiviti senaman
● rekaannya boleh disesuaikan dengan apa jenis pakaian .


bagi korang yang berminat nak mencuba hotpants jonlivia ni . boleh dapatkan maklumat lanjut di bawah :-


Facebook : Jonlivia
Instagram : @jonlivia

HOTPANTS JONLIVIA S+ PAKAIAN PALING SELESA KETIKA BERSENAM HOTPANTS JONLIVIA S+ PAKAIAN PALING SELESA KETIKA BERSENAM Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 6:07:00 PTG Rating: 5

33 ulasan:

  1. Nampak macam selesa. Material kan nampak tebal.

    BalasPadam
  2. i love this kind of pants but i would prefer flare

    BalasPadam
  3. wow! saya mesti dapatkan hot pants ni.. nice.

    BalasPadam
  4. Mahal tak harga dia CCL?Kak fiezz ni rajin gak workout 1-2x seminggu..tapi workout dalam rumah je..kdg pakai baju kerja tu je..cuma tue la tak berapa selesa sikit sbb pergerakan agak terhad..

    BalasPadam
  5. saya ada beli sehelai seluar ni. memang selesa pakai. tapi tulah..awal-awal je rajin workout..lama-lama mula la malas >.<

    btw, jemput join giveaway kita ye http://nozi-mirrah.blogspot.my/2017/12/jims-birthday-giveaway.html

    BalasPadam
  6. Kalau bersenam x selesa memang x seronok... Fokus lari... Kena pakai pakaian yang selesa dan mudah nak buat pergerakan..

    BalasPadam
  7. Bersenam kena pakai pakaian yg selesa. Kena cari 1 ni...

    BalasPadam
  8. pernah beli yang triumph...harga blh tahan 400 lebih tapi tengok brand lain kesan sama tapi harga jauh murah huhuhu

    BalasPadam
  9. Agak-agak kalau kita pakai waktu bersenam, cepat kurus tak? Macam kena grab satu je ni. Harap boleh langsing cepat

    BalasPadam
  10. mg nampak cam selesa sis.. leh cari ni...

    BalasPadam
  11. I want to looks slim too. Times for me to get 1 of the hot pants to try it out.

    BalasPadam
  12. haiii boleh la bawka pakai naik bukit cenderawasih hehehe

    BalasPadam
  13. zaza ada jgk pants jonlivia ni..memang pakai dan baru jalan2 sekejap pun dah rasa berpeluh..

    BalasPadam
  14. Aah, nampak selesa. Kain mmg sangat bermutu. Dapat menyerap haba dan peluh. Terbaik kak CCL. :)

    BalasPadam
  15. nampak macam selesa juga seluar tu.

    BalasPadam
  16. Selesa nak workout klu pakai pakaian yg direka khas utk tujuan mcm tu.. mmg bertambah rajin bersenam.

    BalasPadam
  17. Wahh nampak berkualiti juga buatannya. Pasti lebih selesa bersenam bagi golongan wanita. 😃

    BalasPadam
  18. hi just blog walking from ypur post at facebook group.. nice content :) keep it up..

    Lihat Movie Orang Putih HD Free :)

    BalasPadam
  19. Suka tengok hotpants Jonlivia ni, nampak kemas..
    Kalau material selesa memang superb!

    BalasPadam
  20. nampak best je bila apakai ni.. bole bakar lemak peha?

    BalasPadam
  21. ada pakaian for lelaki jugak ke? haha lelaki also need for exercise kan.

    BalasPadam
  22. Yes! i tried their pants before and it awesome! sweat a bucket whenever i workout

    BalasPadam
  23. Menarik sangat seluar ni. Nampak selesa. Kalau dapat sehelai best ni ☺☺

    BalasPadam
  24. janji selesa utk bersenam. material yang serap peluh. harga dah jadi no 2 kan

    BalasPadam
  25. I have not tried it yet. I heard the second version is good and stretchable.

    BalasPadam
  26. Wah, menarik ni nak bersenam makin mudah kan...

    BalasPadam
  27. Zumba pakai seluar ni merecik2 peluhnya kan

    BalasPadam
  28. lisa pun pakai gak ni ... sedap pakai tuk bersenamm

    BalasPadam
  29. waa macam best jer, nnt nak usha la seluar cemni

    BalasPadam
  30. Nampak menarik seluar ni. Ada tak size besar. Macm nk cuba

    BalasPadam
  31. terimakasih atas informasinya dan jangan lupa kunjung kami di http://rahma-store.com/ms-glow-paket-super-brightening-series/

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.