LIRIK LAGU SUMPAH CINTAKU NYANYIAN ASFAN SHAH (OST DRAMA TITIAN CINTA)


Assalamualaikum dan salam sejahtera

LIRIK LAGU SUMPAH CINTAKU NYANYIAN ASFAN SHAH (OST DRAMA TITIAN CINTA)  | Dua hari lepas CCL sempat follow drama yang tengah hangat diperkatakan di laman media sosial . Drama yang dilakonkan oleh Zul Ariffin tak lain tak bukan drama yang bertajuk "Titian Cinta" . Baru enam episod yang ditayangkan tapi CCL  tak sempat nak follow episod satu sampai empat , so apa lagi gigih jugak CCL research dalam googlr untuk tengok first episod ni . Drama ni best jugak dari segi susunan cerita . Bukan sahaja cerita ost lagu yang dipilih menerusi drama ini jugak bersesuaian . Ost lagi " sumpah cintaku " nyanyi Asfan Shah . Kat bawah ni CCL share untuk korang semua lirik lagu Sumpah cintaku ..

Sumpah cintaku,sumpah cintaku nyanyian asfan shah,ost drama titian cinta,lirik lagu sumpah cintaku,drama titian cinta


Lirik lagu sumpah cintaku

disaat saling mengenali
ku tahu cinta mu memanggil
dalam perasaan yang tak kau dengari
lambaian mu di dalam mimpi
bayangan senyum bidadari
indah segenap rasa tak terbagi

belah lah jasad ku
tirai kenangan ku
pasti akan kau jumpa api cinta menyala

hingga akhir nafas ini
sayang sampai akhir pasti
cinta ku tersimpul mati
di syurga tetap kau ku nanti
sumpah cintaku hanya padamu

disaat saling mengenali
ku tahu cinta mu memanggil
dalam perasaan yang tak kau dengari
belah lah jasad ku trai kenangan ku
pasti akan kau jumpa api cinta menyala

hingga akhir nafas ini
sayang sampai akhir pasti
cinta tak bisa berganti
sumpah ku hanya kau disisi

genggam tanganmu yang suci
sampai rambutku memutih
cinta ku tersimpul mati
di syurga tetap kau ku nanti
huooo... ooo...
(sumpah cintaku hanya padamu)

hingga akhir nafas ini
sayang sampai akhir pasti
cinta tak bisa berganti
sumpah ku hanya kau disisi
genggam tanganmu yang suci
sampai rambutku memutih
cinta ku tersimpul mati
di syurga tetap kau ku nanti

sumpah cintaku hanya padamu
sumpah cintaku hanya padamu



LIRIK LAGU SUMPAH CINTAKU NYANYIAN ASFAN SHAH (OST DRAMA TITIAN CINTA) LIRIK LAGU SUMPAH CINTAKU  NYANYIAN ASFAN SHAH (OST DRAMA TITIAN CINTA) Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 9:13:00 PTG Rating: 5

12 ulasan:

  1. sedap lagu ni.. hihihihi

    BalasPadam
  2. Siyes best gila cite ni .geram je dgn sofea tu.. harini haris pulak buat hal..lagu ni mcm lagu dadali Disaat aku mencintaimu..sedap dgr

    BalasPadam
  3. Gigih sis akan cari lagu ni di YouTube.. ;-)

    BalasPadam
  4. lagu ni serious best ^^

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/09/giveaway-comel-by-syahirah-valiant.html

    BalasPadam
  5. suka lagu ni.. kebanyakkan lagu2 Asfan memang sedap liriknya.. :D

    BalasPadam
  6. Mama x penah tgk lagi citer ni

    BalasPadam
  7. best lagu ni. hari tu dengar masa tengok cerita tu :)

    BalasPadam
  8. Lagu fav mai skrg ni, hihihi, duk repeat jeee..

    BalasPadam
  9. my mum really love the drama and even already finish the novel. haha
    i only read the novel and decided not to watch the drama. hehe

    BalasPadam
  10. belum dengar lagi lagu ni rasanya.ketinggalan kejap =__='

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.