REVIEW SAFI FRESH FRUIT



SAFI FRESH FRUIT : hari nieyh terajin pulak cik yana nak review-review produk kecantikkan nieyh .Dalam banyak-banyak produk kecantikkan cikyana pilih produk safi . . Uolss pengguna setia safi mesti dah tahu safi fresh fruit yang didatangi dengan 3 warna . . Merah kuning dan hijau ..


Review produk safi, SELAMAT TINGGAL SAFI WHITE TRILOGY, safi fresh fruit,safi mengawal minyak pada muka , produk safi


Disebakan sebelum-sebelum nieyh cikyana memilih produk cosmodern untuk pembersih wajah cik yana ... kali nieyh cikyana berani mencuba safi keluaran terbaru ni . 


Cik yana memilih botol berwarna pink nieyh ..baunya ala-ala strawbery .. manis-manis gitu ..
fungsi pembersih muka nieyh yang pertamanya ialah mengawal minyak-mibyak berlebihan dari keluar pada raut wajah muka nieyh .. kalau make-up seharian berjemur pulak di panas tengah hari lagi kan ..


First cikyana guna pencuci muka nieyh . . Bila gosok pada muka terasa kesejukkan pada muka .macam dah letak ais cube pulak pada muka ..angin-angin sejuk saja. . Pencuci muka nieyh ada manik-manik strawbery ..bila gosok pada muka ..kulit muka rasa lembut .licin gitu .. 


Pada yang nak mencuba boleyh la beli ..ada jual di pasaraya ..guardian and watsons ..

REVIEW SAFI FRESH FRUIT REVIEW SAFI FRESH FRUIT Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 11:22:00 PG Rating: 5

3 ulasan:

  1. Hai yana...

    Baru tau Safi ada produk baru... Akak guna safi rania diamond. Alhamdulillah

    BalasPadam
  2. Wahhh.. Mcm nak kene try jugaq ni :)

    BalasPadam
  3. Tak tau pula ada produk safi baru...akak pun guna produk safi juga..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.