Ahad, 11 Oktober 2015

REVIEW SAFI FRESH FRUIT



SAFI FRESH FRUIT : hari nieyh terajin pulak cik yana nak review-review produk kecantikkan nieyh .Dalam banyak-banyak produk kecantikkan cikyana pilih produk safi . . Uolss pengguna setia safi mesti dah tahu safi fresh fruit yang didatangi dengan 3 warna . . Merah kuning dan hijau ..


Review produk safi, SELAMAT TINGGAL SAFI WHITE TRILOGY, safi fresh fruit,safi mengawal minyak pada muka , produk safi


Disebakan sebelum-sebelum nieyh cikyana memilih produk cosmodern untuk pembersih wajah cik yana ... kali nieyh cikyana berani mencuba safi keluaran terbaru ni . 


Cik yana memilih botol berwarna pink nieyh ..baunya ala-ala strawbery .. manis-manis gitu ..
fungsi pembersih muka nieyh yang pertamanya ialah mengawal minyak-mibyak berlebihan dari keluar pada raut wajah muka nieyh .. kalau make-up seharian berjemur pulak di panas tengah hari lagi kan ..


First cikyana guna pencuci muka nieyh . . Bila gosok pada muka terasa kesejukkan pada muka .macam dah letak ais cube pulak pada muka ..angin-angin sejuk saja. . Pencuci muka nieyh ada manik-manik strawbery ..bila gosok pada muka ..kulit muka rasa lembut .licin gitu .. 


Pada yang nak mencuba boleyh la beli ..ada jual di pasaraya ..guardian and watsons ..

3 ulasan:

  1. Hai yana...

    Baru tau Safi ada produk baru... Akak guna safi rania diamond. Alhamdulillah

    BalasPadam
  2. Wahhh.. Mcm nak kene try jugaq ni :)

    BalasPadam
  3. Tak tau pula ada produk safi baru...akak pun guna produk safi juga..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...