Khamis, 8 Oktober 2015

REVIEW PRODUK DYAS SCRUB




REVIEW PRODUK DYAS SCRUB : memandangkan dah hampir 3bulan cikyana pengguna dyas scrub.so cikyana nak review sikit la produk nieyh berkesan or tidak pada kulit wajah cikyana . Sebelum-sebelum nieyh memang cikyana jarang kenakan sebarang scrub pada muka ..selalunya pakai sheiseido aje  ..eh beza pulak mask muka dengan scrubkan..hehe..

Dyas scrub,scrub muka,skrub 2 in 1, produk dyas ,dyas scrub muka dan badan,srub muka hilangkan whitehead,scrub organic


Ok.kali nieyh cikyana nak share dengan korang produk yang cikyana pakai . skrub muka yang dipanggil 'dyas scrub ' ..kalau nak tahu dyass scrub nieyh salah satu scrub berasaskan bahan organik . Tiada sebarang campuran . So ..tak usah ragu-ragu bila pakai skrub trsebut ..



Kenapa cikyana pilih ?? Keterangannya ada dibahagian bawah ..baca..baca

Dyas scrub,scrub muka,skrub 2 in 1, produk dyas ,dyas scrub muka dan badan,srub muka hilangkan whitehead,scrub organic



Terbukti dyas scrub nieyh memang berkesan pada muka cikyana .. cikyana amalkan dua kali sehari .. bgun pagi dan malam .. 

Dyas scrub,scrub muka,skrub 2 in 1, produk dyas ,dyas scrub muka dan badan,srub muka hilangkan whitehead,scrub organic

Cara pemakaiannya amat muka .. kalau ikutkan cara cikyana ..bersihkan muka dahulu..and then terus lumurkan scrub pada kulit muka.ratakan pada kulit muka sehingga seminit dua minit macam tue . Time nak basuh scrub tue ..uolls dapat rasakan kulit wajah begitu lembut sekali ..ala-ala baby mcam baru lahir gitu..sukanyaaa ..adanya dyas scrub nieyh dpt membantu mmbuang whitehead yg ada pada wajah 


.untungnya scrub nieyh 2 in 1 .. sebab apa ? Bukan sahaja boleyh pakai pada muka .. badan-badan pown boleyh lumur jugak scrub nieyh .. yang mana bahagian-bahagian berdaki pada badan ..boleh la gosokkan dengan scrub agar daki tertanggal .. 


Harga scrub nie xmahal .. rm20.00 sahaja . . Tapi bertahan berbulan-bulan .. cikyana dah pakai 3bulan ..tapi masih tak habis lagi .ia bergantung pada kekerapan cara kita pakai ..

11 ulasan:

  1. Wah...boleh try nanti..salam kenal...:)

    BalasPadam
  2. sekarang tengah guna scrub from st ives, but i dislike sebab beads dia besar. nak cuba lah yang ni. ;D thanks for the review!

    ieyra h. | blog

    BalasPadam
  3. assalamualaikum..maaf mencelah..saya nas agent sah dyas scrub..berminat blh wassap saya 0146212567..insyaAllah saya akan bantu kalian atasi masalah kulit ☺😍

    BalasPadam
  4. assalamualaikum..maaf mencelah..saya nas agent sah dyas scrub..berminat blh wassap saya 0146212567..insyaAllah saya akan bantu kalian atasi masalah kulit ☺😍

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  5. Assalamualaikum .. saya nak bertanya kalau saya tengah pakai skincare .. boleh x saya guna sruc dyas nieyh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wsalam... boleh,xde masalah..

      Padam
    2. Wsalam... boleh,xde masalah..

      Padam
  6. Assalamualaikum .. saya nak bertanya kalau saya tengah pakai skincare .. boleh x saya guna sruc dyas nieyh

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...