Assalamualaikum & salam sejahtera
Lirik Lagu Genggam Aliff Aziz (OST Drama Ku Akad Kau Dengan Bismillah)
Verse:
Ternyata hati tak bisa berdusta
Sulit kulupakan kenangan kita
Rindu yang meragut separuh nyawa
Andainya kau rasa
Prechorus:
Jika bisa Undur Waktu
mungkin semua berbeda
Chorus:
Genggam Erat Jiwaku
genggam sampai engkau merasakan
disaat ku terluka
Mampukah Aku
Bertahan Tanpa dirimu sayang
Cukup sekali Aku merasa
Takkan Kali kedua
Bridge:
Berharap Kau Kan tahu
Tidak Sekali Pun ku Membenci dirimu
Apakah kau turut merasakan
bahwa aku merindu...
Genggam Erat Jiwaku
genggam sampai engkau merasakan
disaat ku terluka
Mampukah Aku
Bertahan Tanpa dirimu sayang
Cukup sekali Aku merasa
Takkan Kali kedua
Composer: Amzar Razqa, Amsyar Razqa, Mekar, Syafiq Vai
Lyrics: Aliff Aziz, Amzar Razqa, Suffren Ghafar
Produced by: Amzar Razqa
Mix and Mastering Engineer: Zynakal
Assalamualaikum dan salam sejahtera
Bucket List Travel January 2023 Permulaan tahun baru, bulan of course laa masing-masing ada goals yang tersendiri kan . Yes !! Goals CCL untuk tahun ni salah satunya ialah setiap bulan nak pergi travel ke mana-mana sahaja . Mungkin nak travel ke luar negara itu hanya angan-angan dulu . Kalau tercapai sekalipun kena perlukan tour guide . Luar negara kan . So dapat pusing-pusing satu Malaysia ni pun dah bersyukur alhamdulillah . Sebenarnya travel dalam negeri pun best. Tempat-tempat menarik pun banyak , tempat hidden gems, tempat healing cuma kena pandai teroka .
So dah masuk bulan Februari , pejam celik eh dah berlabuh tirai bulan Januari . Bucket list travel january 2023 pun sudah selesai .Walaupun tak jauh tapi happy kemain haaa dapat healing-healing dengan suami . Kerja keras dalam sebulan kena ambik masa pergi bercuti buang segala stress dan bebanan kerja dalam kepala otak .
Alhamdulillah untuk Januari , Allah bagi rezeki lebih dapat la jejak kaki ke dua negeri iaitu negeri semenanjung utara jugak ya . Penang dan Perak . Seperti yang CCL katakan tak perlu tempat jauh-jauh untuk bercuti asalkan happy dan kena dengan bajet .
16 Januari 2023
-Flamingo Penang
29 Januari 2023
-Alun Retreat, Pangkor Perak
30 Januari 2023
-Vagary Pangkor Perak
InsyaAllah entri akan datang CCL akan cerita serba sedikit rentetan percutian untuk pembaca blog CCL , sekadar perkongsian alang-alang dah pergikan .