SELAMAT HARI IBU 2021

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera 


SELAMAT HARI IBU, SELAMAT HARI IBU 2021, UCAPAN SELAMAT HARI IBU, TARIKH SAMBUTAN HARI IBU, TARIKH HARI IBU


SELAMAT HARI IBU 2021 Happy Mothers Day adalah satu pengiktirafan emak, ibu, mama, umie, mummy di luar sana . Pada hari ini setiap anak tidak kisah sama ada meraikan hari ibu dengan cara sambutan sederhana mahupun pemberian hadiah  . Sambutan hari ibu bagi Islam bukanlah,salah satu yang wajib . Ianya dilakukan untuk lebih menghargai ibu-ibu diluar sana 


So sempena hari ini 9 Mei 2021 CCL  nak ucapkan "Selamat Hari Ibu" kepada semua wanita yang bergelar ibu terutamanya ibu kandung CCL , Mak mertua CCL , Mak angkat CCL .  Untuk mak kandung CCL , terima kasih sehingga sekarang tidak putus-putus curahkan kebaikkan untuk anak-anak, menjaga anakcanak sehingga dewasa . Terima kasih jugak buat ibu mertua CCL kerana terima CCL sebagai menantunya . .tidak ketinggalan juga ibu angkat CCL , terima kasih yang tak terhingga kerana selalu menjadi tulang belakang CCL semasa CCL down , terima kasih atas nasihat dan juga tips yang berguna untuk CCL terus menjalani kehidupan sebagai hamba Allah . 


Pengorbanan mereka semua tidak mampu CCL balas satu persatu . Hanya satu CCL minta semoga Allah panjangkan umur mereka , semoga Allah berikan kesihatan sihat sejahtera , semoga Allah permudahkan segala urusan mereka dunia akhirat . Aamiin .aamiin .ya rabbal a"lamin . 

Selamat hari ibu kepada ibu-ibu di luar sana . 

Catat Ulasan

4 Ulasan

 1. Selamat Hari Ibu kepada semua ibu yang ada di dunia! :)

  BalasPadam
 2. Aamiin ya rabbal'alamin.

  Mari kita doa untuk mereka setiap hari :)

  رَبِّ اغْفِرْ لِيْ وَلِوَالِدَيَّ وَارْحَمْهُمَا كَمَا رَبَّيَانِيْ صَغِيْرًا
  Ya Allah, ampunilah aku dan kedua orang tuaku, serta berilah rahmat kepada kedua-duanya, sebagaimana mereka mendidikku pada waktu kecil.
  Aamiin ya rabbal'alamin...

  BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan