IVITA HILANGKAN LINGKARAN GELAP BAWAH MATA
Pin it

Meh sini CikYana nak share satu produk nieyh . sesuai bagi uolls yang mengalami mata panda ..mata eyebag ...CikYana juga salah sorang yang mengalami lingkaran gelap bawah mata ... ialah kekadang tidr lewat . balik keje pun lewat . so  hari tue dah try serum untuk mata . tapi still tak berkes…

ada yang menarik lagi »
LALA MASAK LEMAK CILI API
Pin it

LALA MASAK LEMAK CILI API - menu nie antara menu feveret CikYana kala menjelma bulan ramadhan . setiap kali tiba bulan ramadhan . menu nie takkan terlepas dari mulut CikYana untuk menikmatinya . memandangkan CikYana nie 'hantu seafood' . selalunya siput lala kalau dibeli fre…

ada yang menarik lagi »
CARA BALUTAN KETUPAT
Pin it

Langkah mudah balutan ketupat .. to uolls yang masing berjinak-jinak dalam proses pembalutan ketupat ..boleyh tengok gambar di atas . Mungkin dapat membantu serba sedikit cara balutan uolls . . daripada tak tahu baik kita cuba untuk belajar . Sampai bila kita tak berani mencuba sesuatu …

ada yang menarik lagi »
SEGMEN MEMORI RAYA MENANG RM500
Pin it

Hai uolls rakan blogger semua . first sekali cikyana nak ucapkan selamat berpuasa & selamat menyambut ramadhan al-mubarak .  memandangkan da pun seminggu berlalu kita semua menjalani ibadah berpuasa . so ada lagi beberapa minggu kita nak menyambut aidilfitri .  so uall nak du…

ada yang menarik lagi »
TUMBUHAN YANG UNIK DAN ANEH
Pin it

ada yang menarik lagi »
RAHSIA BENTUK LIPSTIK
Pin it

"Eh,kenapa bentuk lipstik you dah lain ye?I punya bentuknya masih nampak macam baru,tapi you punya dah rata" "Ha'ah ,padahal kita beli di kedai yang sama 2 bulan lepas" Sebenarnya, Pelbagai bentuk terjadi selepas digunakan menunjukkan tabiat pemakaian kit…

ada yang menarik lagi »
APAM COKLAT LEMBAB
Pin it

bahan-bahan  2 cwn gandum 1cwn serbuk koko 1 1/2 cwn gula 1/2 cwn susu pekat 1sk soda 1sk penaik 1sk nescafe 2 biji telor 1cwn susu low fat 1cwn minyak 1cwn air panas. cara membuat  gaul smua bahan kering. tepung , koko,gula,soda,penaik, nescafe. masukkan, telo, minyak, ai…

ada yang menarik lagi »
CPUV KE 1017 & 1018 : VOLKSWAGEN & HORLICKS
Pin it

Alhamdulillah iklan pertama untuk bulan april mula bertapak dalam blog cik yana . .  cpuv yang sedang bergayut - gayut di sidebar blog cik yana dari volkswagen tactical sales & horlicks sosial ..  Thanks so much pihak nuffnang !!!

ada yang menarik lagi »
WARNA MELAMBANGKAN SIKAP
Pin it

Setiap orang pasti memiliki warna kegemaran mereka. Sebut sahaja warna apa yang kamu suka. Terlalu banyak warna untuk diminati. Satu kajian telah dilakukan bagi menentukan sikap dan personaliti seseorang berdasarkan warna kegemaran mereka. Jadi, apakah warna kegemaran kamu? 1. Kelabu …

ada yang menarik lagi »
PUDING SUMI
Pin it

BAHAN-BAHAN  - 1 Paket Agar2 Tali 37.5g - 8 Cawan air - 1 1/4 Cawan gula pasir - 1 Tin Susu Cair - 2 Paket Sumi CARA MEMBUAT  1- Masakkan agar2 tali hingga betul2 hancur, 2 - Masukkan gula dan kacau lagi hingga gula hancur, 3 - Masukkan seketul gula batu un…

ada yang menarik lagi »