PAGERANK BLOG CIKCAPPUCCINOLATTE DAH NAIK
Pin it

Pagerank . . ada yang pernah dengar dan ada yang x pernah dengar . . tapi korang tahu x apa itu 'pagerank ' . . . try search goggle tadi . .  pagerank itu merupakan penilaian blog/website kita..semakin tinggi pagerank blog/website kita maka semakin tinggi search engine  m…

ada yang menarik lagi »
FATTAH AMIN PEMENANG HERO REMAJA 2012 ?
Pin it

Kalau disebut fattah amin,,mungkin segelintir ada yang mengenalinya.. ada jugak tidak mengenalinya. . namun bila fattah amin dikenali sebagai watak 'king adrian ' melalui watak drama akasia tv3  'playboy itu suamiku' pastinya korang dah terbayang-bayang yang mana king adria…

ada yang menarik lagi »
DESIGN KAD KAHWIN CHE TA & ZAIN SAIDIN
Pin it

tinggal beberapa hari lagi 'wedding of the year' ... rozita che wan & zain saidin  akan berlangsung . . .  cantik jugak tarikh perkahwinan yang diorang pilihkan 11.12.13 . . .  macam cntik jew,,macam cntik jew... ini dia design kad wedding che ta & …

ada yang menarik lagi »
HADIRKAN CINTA BUAT AKU
Pin it

SINOPSIS: SYED ZIQRI – Kerana Emma Saffiya perlukan kasih sayang seorang ibu, dia menerima Sara Adelina sebagai isteri. Kasihnya yang menebal terhadap arwah isterinya, Syarifah Sofiya buat dia keliru dengan apa yang dia rasa terhadap Sara sehingga tegar menggores perasaan ister…

ada yang menarik lagi »
HATI PEREMPUAN -Memahami hatimu lebih sukar daripada memilikinya.
Pin it

Pengalaman lalu mengajar Yuhanis tentang erti perbezaan taraf hidup. Akhirnya Yuhanis menjadi seorang wanita yang terlalu berhati-hati dan mementingkan rasional berbanding emosi. Kerana sikapnya itu, dia terlepas pandang terdapat insan yang menyayanginya dalam diam. Namun, pemberian k…

ada yang menarik lagi »
DALAM HATI ADA DIA - Hanya dia yang dicari, orang lain no-entry...
Pin it

Sinopsis: WANDA NURHANNAH. Seorang yang kalut, lurus dan tak capai apa-apa kejayaan yang membanggakan selain mendapat 5A dalam UPSR. Namun dia punya hati... Dia punya perasaan... Dan dia juga pernah dikecewakan. Akhirnya dia bangkit menjadi Wanda Nurhannah yang baru. NICK RAYYAN LEE…

ada yang menarik lagi »
PERCUMA KALENDER 2014 BERGAMBAR SENDIRI
Pin it

wah ,,dah lama cik yana x join sebarang contest dalam blog . . . pembuka tirai bulan disember . . wah pejam celik pejam celik dh masuk disember kan . . x lama lagi bakal melangkah ke tahun baru,,itu  pown kalau Allah panjangkan umur cik yana,,harap-harap begitu lah .. ok…

ada yang menarik lagi »
Mini Mustache Segmen By Hidayah
Pin it

klik banner Tamat: 30 Nov 13

ada yang menarik lagi »
REMAJA GAGAL MASUK KE TANAH SUCI AKIBAT GEMAR TONTON VIDEO LUCAH!
Pin it

ini ada satu kisah yang boleh dijadikan renungan dan pengajaran kepada kita semua. Kisah di mana seorang lelaki gagal untuk masuk ke Masjidil Haram. Beberapa kali mencuba untuk memasuki Masjidil Haram tapi tetap sahaja tidak boleh. Kisah ini diceritakan oleh Dato Dr Harun D…

ada yang menarik lagi »
CPUV / BE NUFFNANG KE-16 : LIBRESSE
Pin it

thanks very much encit nuffnang . . buka nuffnang tadi bagaikan mahu melompat-lompat macam katak bila earning nuffnang terus mendadak naik . . dan paling tidak disangka lagi . .  encit nuffnang kesayangan bermurah hati kasi yana cpuv/be nuffnang untuk kali ke-16.. alham…

ada yang menarik lagi »
BUKAN ISTERI SIMPANAN
Pin it

Sinopsis: “Kenapa kau kahwin dengan aku? Apa niat sebenar kau? Aku pelik, sebab aku tak rasa yang aku ni macam isteri orang. Aku je yang beria-ia nak jadi isteri solehah, tapi kau? Kita ni dah macam housemate. Aku rasa macam aku ni, isteri simpanan kau je?” so…

ada yang menarik lagi »
CPUV/BE NUFFNANG KE-15: MAH SING SOUTHVILLE DISCOUNT
Pin it

cik nuffnang kasi rezeki lagi . . .kehadiran cpuv/be nuffnang yang ke 15 unutk blog heirizalieyana amat dialu-alukan kedatangan beliau .  ... kali nieyh cik nuffnang kasi iklan mah sing southville discount... iklan masih baru . . dan ada dua iklan masih on going dalam bulan no…

ada yang menarik lagi »
PAK GUARD YANG DIMAKI OLEH BINI MATYO KINI JADI PELAKON
Pin it

Siapa sangka . .pak cik guard yang femes seketika akibat dimaki oleh ,  isteri matyo , , kini dah jadi popular. .  kini semakin menjadi-jadi selepas kes kontroversi yang melanda dirinya . Hikmah daripada kesabaran di maki dan di tending Pak Guard atau mudah di kenali dengan Azman di …

ada yang menarik lagi »
CPUV/BE NUFFNANG KE-14 : INTERNATIONAL AUTOPARTS
Pin it

CPUV/BE nuffnang ke-14 . .alhamdulillah en.nuffnang masih lagi kasi cpuv/be nuffnang untuk bulan november . . that means jumlah yang terkumpul setakat sekarang . .en nuffnang kasi 14 cpuv / be . .thanks a lot en nuffnang . .disebabkan cpuv earnings nuffnang cepat sedikit meningkat ... …

ada yang menarik lagi »
GAMBAR PRA PERKAHWINAN ROZITA CHE WAN & ZAIN SAIDIN DI BALI
Pin it

sudah menjadi kewajipan bagi setiap artis yang akan melangkah ke gerbang perkahwinan , akan adakan gambar pra-perkahwinan . .kali nieyh jom tengok gambar pra-perkahwinan che ta a.k.a rozita che wan , ,bersama bakal suaminya zain saidin . . destinasi pilihan photoshoot pra-perkahwinan mereka di …

ada yang menarik lagi »
KISAH DISEBALIK VILLA NABILA
Pin it

Villa ni sebenarnya dinamakan Christine Palace sempena nama isteri seorang ahli perniagaan dari Barat. Dikatakan sebelum membina villa tersebut, si suami berjanji untuk bagikan tanah tersebut dengan 6 orang adik-beradiknya yang berada di negara asalnya. Tapi bila si suami dah dapat tan…

ada yang menarik lagi »
MAYAT DIKAFAN BAGAI MENGULUNG KULIT POPIA
Pin it

Kisah Benar Akibat Mencabar Allah !! . . kuasa allah tiada siapa yang boleh lawannya. . .apa yang terjadi pada Sepasang couple, dinasihat oleh kluarga & kwn2 agar jgn suka buat maksiat... Semua nasihat hanya dibalas dgn kata2 perli oleh mrk berdua..Nak jd cerita smlm.. Terluncur kata2 dari …

ada yang menarik lagi »
VIDEO HARI TERAKHIR FBI KE UDARA DI HOT FM AM KREW
Pin it

Selama 8 tahun faizal ismail ,FBI  panyampai radio hot fm terjebak dalam  dunia penyampai radio . .akhirnya beliau dengan rela hati  terpaksa melepaskan kariernya sebagai seorang penyampai radio hot fm .  perletakkan jawatan beliau turut mengundang reaksi dari pelbagai pihak.. ada y…

ada yang menarik lagi »
KISAH COUPLE YANG MENYESAL  AMAT MENYEDIHKAN
Pin it

Hello semua . . tengah-tengah rajin mmbaca status di pesbuk . . tetiba mata tertarik perhatian dengan citer kt bawah . . .citer ape eh . .korang baca sendiri eh,,cik yana dah habis baca , , agak sedih jugak citernya ★kisah couple yg mnyesal ★ 『hari pertama couple』  Bf : bb…

ada yang menarik lagi »