Advertisement

Responsive Advertisement

Giveaway BZ Satu 2022

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera 

Giveaway BZ Satu 2022 Lama betul tak join Giveaway dari rakan blogger anjurkan . hari ni , CCL nak ajak korang sekali join Giveaway dari blogger Zarida Ishak . Syarat penyertaan pun cukup mudah uolss ..


klik banner untuk join 


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :


💝 FOLLOW blog ZARIDA
💝 Beralamat di MALAYSIA
💝 Buat satu posting dengan tajuk GIVEAWAY BZ SATU 2022 dan masukkan sekali banner di atas dalam entry tersebut dan back link ke entry giveaway ini
 💝 Sila tinggalkan link entry korang tu di ruangan komen entry giveaway ini.


TARIKH TUTUP:
13 OGOS 2022, jam 11.59 malam


SENARAI HADIAH:
👉 1x set Inai Republic (Pilihan Leopard Edition atau Chocolate Edition)
👉 1x Inai Mommy (Pilihan warna:  Red, Maroon, Pink, Brown, Black)
👉 2x Inai Baby (Pilihan warna:  Red, Maroon, Pink, Brown, Black)
👉 Saguhati Penyertaan - akan dimaklumkan kemudian.


Jemput join semua. Terima Kasih


Catat Ulasan

11 Ulasan

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan