Advertisement

Responsive Advertisement

GIVEAWAY 2022 : HAPPY 1ST ANNIVERSARY CCL & HUSBAND


Assalamualaikum dan salam sejahtera 


GIVEAWAY 2022 : HAPPY 1ST ANNIVERSARY CCL & HUSBAND Dah lama rasanya blog CCL ni menapak dalam dunia blogger . Walaupun tak setanding dengan blogger-blogger famous tetapi blog CCL juga dikenali oleh rakan-rakan blog yang lain . Jarang sekali CCL  adakan sebarang Segmen mahupun sebarang Giveaway mekalui blog sendiri ni , selalunya CCL akan join segmen/Giveaway dari rakan blogger yang lain


Memandangkan 12 Mac 2022 CCL dan suami akan menyambut  Anniversary yang pertama kalinya setelah kedua-duanya memegang status suami isteri, so terdetik di hati untuk adakan satu Giveaway nak kongsi rezeki dengan korang Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim CCL anjurkan "Giveaway 2022 : Happy 1st Anniversary CCL & Husband "





Syarat penyertaan 


1.Perlu follow blog CCL dan juga,akaun instagram CCL 

cikcappuccinolatte

@ya_naaacr


2.Buatkan satu entri bertajuk "Giveaway 2022: Happy 1st Anniversary CCL & husband . Masukkan banner Giveaway di atas dan backlink banner tu ke entri ini .


3.Di dalam entri tersebut selitkan sedikit ucapan untuk CCL dan suami .


4. Tinggalkan link penyertaan korang di kotak komen entri di bawah ini .


5. Giveaway ini akan berlangsung pada 10 Mac 2022 sehingga 4 April 2022



Mudahkan syarat-syarat penyertaan  ? CCL nak,cari 3 orang pemenang melalui Giveaway tersebut dan hadiah akan ditambah jika Giveaway tersebut mendapat sambutan tinggi .

Jemput join ya . 



P/s : senarai penyertaan akan diupdate dari semasa ke semasa



Catat Ulasan

31 Ulasan

  1. Menarik ni. Nanti ada kesempatan Syu join yer 😉💕

    BalasPadam
    Balasan
    1. Syu join ya

      https://www.syuderis.com/2022/03/giveaway-2022-happy-1st-anniversary-ccl.html

      Padam
  2. Wahhh.. Ok, kena fikir paling kreatif ni.. mark dulu.. hehe.. All the best kepada yang join ye

    BalasPadam
  3. Menarik ni. In Shaa Allah nanti ada masa akak join. Nak fikir dulu ucapan kreatifnya. Hehe....

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum CCL, akak datang join dan support...

    https://www.shikinrazali.com/2022/03/giveaway-2022-happy-1st-anniversary-ccl.html

    BalasPadam
  5. Saya join ;)
    https://www.syaznirahim.com/2022/03/giveaway-2022-happy-1st-anniversary-ccl.html

    BalasPadam
  6. ok dah join... happy 1st wedding anniversary!!!
    https://mummyayu.blogspot.com/2022/03/giveaway-2022-happy-1st-anniversary-ccl.html

    BalasPadam
  7. Ammi join
    https://www.sheilaarshad.com/2022/03/giveaway-2022-happy-1st-anniversary-ccl.html

    BalasPadam
  8. Naim join

    https://pemudattbc.blogspot.com/2022/03/giveaway-2022-happy-1st-anniversary-ccl.html

    BalasPadam
  9. insyallah kita join nnt k

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah join ya https://anakomak6.blogspot.com/2022/03/laman-utama-giveaway-2022-giveaway-2022.html

      Padam
  10. Gee join

    https://www.zianaeunos.com/2022/03/giveaway-2022-happy-1st-anniversary-ccl.html

    BalasPadam
  11. Nak join juga :)

    https://sharhanah.blogspot.com/2022/03/giveaway-2022-happy-1st-anniversary-ccl.html

    BalasPadam
  12. join sini ye

    https://www.farhanajafri.com/2022/03/giveaway-2022-happy-1st-anniversary-ccl.html

    BalasPadam
  13. Semoga meriah sambutan giveaway yang Lyana anjurkan ni.

    BalasPadam
  14. su join yaaa

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2022/03/giveaway-2022-happy-1st-anniversary-ccl.html

    BalasPadam
  15. Mama join ye

    https://www.mamapipie.com/2022/03/giveaway-2022-happy-1st-anniversary-ccl.html

    Jrmput join GA mama juga

    BalasPadam
  16. https://jm2u.blogspot.com/2022/03/giveaway-2022-happy-1st-anniversary-ccl.html?m=1

    BalasPadam
  17. SA joined
    http://www.suriaamanda.com/2022/03/giveaway-2022-happy-1st-anniversary-ccl.html

    BalasPadam
  18. Happy anniversary
    insyaAllah ciknur join nanti

    BalasPadam
  19. Salam, CCL. dah join smlm lupa nk letak link sini hihi

    https://ciklapunyabelog.blogspot.com/2022/03/giveaway-2022-happy-1st-anniversary-ccl.html?m=1

    BalasPadam
  20. Happy Anniversary CCL & Husband.
    As join ya...

    https://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2022/03/giveaway-2022-happy-1st-anniversary-ccl.html

    BalasPadam
  21. https://saranur74.blogspot.com/2022/03/giveaway-2022-happy-1st-anniversary-ccl.html?m=1#comment-form

    BalasPadam
  22. su tak ingt la dh share link ke belum hehe. joined!

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2022/03/giveaway-2022-happy-1st-anniversary-ccl.html

    BalasPadam
  23. Happy Anniversary... kami join ye...

    https://www.yamanaimy.com/2022/03/giveaway-2022-happy-1st-anniversary-ccl.html

    BalasPadam
  24. kita join yer :)
    https://salinasafea.blogspot.com/2022/03/giveaway-2022-happy-1st-anniversary-ccl.html

    BalasPadam
  25. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2022/03/laman-utamagiveaway-2022giveaway-2022.html

    BalasPadam
  26. Saya sertai :

    https://www.fairusmamat.com/2022/04/giveaway-2022-happy-1st-anniversary-ccl.html

    BalasPadam
  27. Salam CCL. Last day baru KakYa sempat join.. link here : https://www.akifimtiyaz.com/2022/04/giveaway-2022-happy-1st-anniversary-ccl-dan-husband.html

    BalasPadam
  28. Ehh, alaaaa.. terlepasss.. terrlepasss... Semoga bahagia dan tabah CCL dengan husband menempuh apa jua baik buruk kehidupan yang penuh ujian.. Amin! Stay happy and take care!

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan