JOM JOIN GIVEAWAY BLOG SHALIMARYUSOFDOTCOM

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera 


JOM JOIN GIVEAWAY BLOG SHALIMARYUSOFDOTCOM




Syarat Penyertaan

1. Membuat 1 entry bertajuk "Jom Join Giveaway Blog ShalimarYusofDotCom"

2. Isi Entry mestilah menarik rakan-rakan lain untuk menyertai. Boleh copy banner giveaway.

3. Selepas publish bolehlah tinggalkan link entry di bahagian komen. Nanti bolehlah Sha blogwalking ke blog anda.

4. Tempoh giveaway adalah selama 1 bulan bermula 4 julai 2021 hingga 4 ogos 2021.

5. Pemenang akan dipilih secara random.org.

6. Kepada BAKAL PEMENANG. Selepas menerima hadiah, anda perlu kongsikan tentang hadiah di media sosial sama ada instagram ATAU facebook peribadi anda.


Jika korang bersetuju dengan semua yang dinyatakan di dalam syarat, anda boleh mula membuat perkongsian di blog masing-masing. InsyaAllah mudah-mudahan korang adalah salah satu yang bertuah nanti.


Hadiah Giveaway Blog ShalimarYusofDotcom

Pemenang No.1 - 1 Unit jutebag + 1 unit kad touch n go dengan custom sticker

Pemenang No 2 - 1 Unit jutebag + 1 unit custom sticker kad bank/kad touch n go

Pemenang No 3 -  1 Unit Kain Batik Viral

Pemenang Saguhati - 2 pemenang custom sticker kad bank/kad touch n go


nak join ? boleh tekan banner di atas 



Catat Ulasan

13 Ulasan

  1. Selamat bergiveaway Lyana. Semoga ada rezeki Lyana menang hadiahnya nanti. Aaminnn

    BalasPadam
  2. Nina pun join. Semoga berjaya

    BalasPadam
  3. Good luck! Jemput join GA As ya :)

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    BalasPadam
  4. All the best...semoga ada rezeki...amin..

    BalasPadam
  5. orait. akak nak join ni.
    kebetulan ada 1 dlm draft folder. ptg skit baru nak publish.
    pagi ni concentrate blogwalking je.
    sebab ada webinar ni. tak boleh nak ada idea menaip entry .
    :)

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum adik manisss.... terima kasih sudi support kita yeaa.... moga ada rezeki nanti

    BalasPadam
  7. jalan2 singgah sini. goodluck

    https://kanvasdakwat.blogspot.com/2021/07/jom-join-giveaway-blog-shalimaryusofdotcom.html

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum, salam singgah dari saya yang jugak salah sorang yang join giveaway nie.. Semoga awak berjaya...

    BalasPadam
  9. jalan2 dari giveaway yang sama
    https://www.mialiana.com/2021/07/jom-join-giveaway-blog.html

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan