SEGMEN RAYA AIDILFITRI 2020 BY YAMANAIMY


Assalamualaikum dan salam sejahtera

SEGMEN RAYA AIDILFITRI 2020 BY YAMANAIMY

 SEGMEN

Syarat-syarat penyertaan:

1. Mestilah blogger yang mempunyai akaun bank Malaysia (senang nak bank in hadiah)

2. Wajib letak blog https://yamanaimy.blogspot.com/di dalam bloglist korang

3. Sila follow media sosial ini

4. Buat satu blog post penyertaan dengan tajuk "Segmen Raya Aidilfitri 2020 oleh Yamanaimy" dan pastikan dalam post tu ada banner di atas dan link ke post ini.

6. Tinggalkan link penyertaan korang di post ini. Tu je,, Senang kan.


Tarikh tutup penyertaan pada 4 Jun 2020

HADIAH:

4 orang pemenang akan dipilih. 3 pemenang akan memenangi RM 10 setiap sorang. Seorang pemenang bertuah akan diberi design nama khat kufi dalam format PNG hitam putih dan duit RM10 . Nama bentuk khat kufi dibuat khas oleh saya.

Nak join ? Sila klik banner di atas . 

SEGMEN RAYA AIDILFITRI 2020 BY YAMANAIMY SEGMEN RAYA AIDILFITRI 2020 BY YAMANAIMY Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 7:19:00 PG Rating: 5

6 ulasan:

  1. semoga berjaya. datang dari segmen yang sama

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  2. singgah dari segmen yg sama. gudluck ye :) ♕Tiara Sapphire♕

    BalasPadam
  3. good luck.
    kebetulan. aida baru jap join :)

    BalasPadam
  4. Terima kasih CCL join Segmen kita....

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.