MYSTERY BOXES GIVEAWAY BY LIYANA JASMI


Assalamualaikum dan salam sejahtera

MYSTERY BOXES GIVEAWAY BY LIYANA JASMI


Klik banner untuk join 


Here are the terms and rules. Senang and simple gila, jangan risau!

WAJIB;

  1. FOLLOW this blog (click here)
  2. CREATE A POST with the title 'Mystery Boxes Giveaway by Liyana Jasmi'
  3. Letak BANNER giveaway ni dalam post korang
  4. BACKLINK kan banner tu, using link post ni (here's the link)
  5. TAG 3 OTHER BLOGGERS dalam post tu, make sure diorang tahu tau! Roger them!


6.PUBLISH! And SUBMIT link entry korang dekat comment section bawah ni

EXTRA (tak wajib);
• FOLLOW my social media accounts (if korang ada): TwitterInstagramBloglovin'
• You can write ANYTHING you want in that post, takda specific isi kena buat.


WINNERS WILL BE CHOOSEN RANDOMLY!
Semua orang ada peluang untuk menang tau! 5 winners pulak tu!

Duration:
25 November - 16 December (3 weeks)
*can be extended / cut if necessary
Winners Announcement:
20 December 2018 (Thursday)
MYSTERY BOXES GIVEAWAY BY LIYANA JASMI MYSTERY BOXES GIVEAWAY BY LIYANA JASMI Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 12:01:00 PG Rating: 5

17 ulasan:

  1. Good luck CCL dan tahnks tag Zumal

    BalasPadam
  2. Macam best je CCL nak join jugak la☺

    BalasPadam
  3. Wah.. Menarik. Bookmark dulu. Nnti join btw, good luck

    BalasPadam
  4. TD IS JOIN!
    ;-)

    https://tzeteacherdiva.blogspot.com/2018/11/mystery-box-giveaway-by-liyana-jasmi.html

    BalasPadam
  5. Singgah pagi

    https://jm2u.blogspot.com/2018/11/mystery-boxes-giveaway-by-liyana-jasmi.html?m=1

    BalasPadam
  6. goodluck CCL. kaella singgah dari segmen yang sama https://thekaellaaaa.blogspot.com/2018/11/mystery-boxes-giveaway-by-liyana-jasmi.html

    BalasPadam
  7. Thank you for joining and good luck! Hehe :)

    BalasPadam
  8. Salam. Fiza singgah BW dari segmen yang sama. Semoga berjaya.
    https://ourmemoria.blogspot.com/2018/11/mystery-boxes-giveaway-by-liyana-jasmi.html

    BalasPadam
  9. Nama saya kat situ, kena tag..saya tau dan noted tau Liyana. Harap pilih cikcappucino menangla ye..Haha. Btw cikcapuccino, all the best dan wajib menang tau :D

    BalasPadam
  10. Hai CCL. Qiya singgah blogwalking dari GA yg sama. All the best ya!

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.