RUTIN GOSOK KAKI MENGGUNAKAN SKRUB ST.IVES



Assalamualaikum dan salam sejahtera . 

RUTIN GOSOK KAKI MENGGUNAKAN SKRUB ST.IVES  Hari ni CCL nak kongsi tips kecantikkan dengan korang. Haaa korang pernah berskrub tak ? Mesti antara korang yang pentingkan kecantikkan selalu berskrub . Tak kisahlah korang selalu skrub muka ataupun badan . Kalau dah selalu menjalankan rutin skrub muka serta badan setiap minggu ...haaa korang jangan lupa bahagian kaki korang tue . 

Bukan pandai jaga muka je eh. Penjagaan kaki pun penting! Ni CCL share CCL punya rutin gosok kaki. CCL guna scrub St. Ives ni. Korang jangan ingat sceub St.Ives ni bolwh gosok pada muka aje ... Bahagian kaki dan tapak kaki pun memang bagus jugak . Guna sabun biasa je pun boleh takda hal. Yang penting gosokkkkk jangan tak gosokkkkkkkk!!! . Dah memng confirm segala sel-sel kulit mati akan tertanggal,.daki-daki degil pun akan hilang.tapak kaki akan jadi smooth bersih gitu . 


Rutin gosok kaki menggunakan skrub st. Ives


Tips kecantikkan,tips penjagaan kaki,tips penjagaan tumit,skrub kaki,tips tumit kaki tak merekah,scrub st ives,tips penjagaan kaki,


Tips kecantikkan,tips penjagaan kaki,tips penjagaan tumit,skrub kaki,tips tumit kaki tak merekah,scrub st ives,tips penjagaan kaki,


Tips kecantikkan,tips penjagaan kaki,tips penjagaan tumit,skrub kaki,tips tumit kaki tak merekah,scrub st ives,tips penjagaan kaki,


Tips kecantikkan,tips penjagaan kaki,tips penjagaan tumit,skrub kaki,tips tumit kaki tak merekah,scrub st ives,tips penjagaan kaki,




RUTIN GOSOK KAKI MENGGUNAKAN SKRUB ST.IVES RUTIN GOSOK KAKI MENGGUNAKAN SKRUB ST.IVES Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 11:53:00 PG Rating: 5

28 ulasan:

  1. apricot kan ini? memang sesuai untuk badan je rasanya sbb kasar kalau letak muka. pasni nak cari brush tula

    BalasPadam
  2. rasa macam manjakn diri klau buat gini kan..

    BalasPadam
  3. boleh cuba ni.. lepas ni mesti kaki lembut macam baby..

    BalasPadam
  4. Foot scrub brush tu beli kat mana?

    BalasPadam
  5. Wah, akak tak tau pulak scrub St Ives nie boleh gosok kat kaki, info baru nie.. Thanks kerana bagi info yang sebelum nie hanya tau pakai kat muka jea.. Oh ya, TAHNIAH CCL kerana awak terpilih untuk direview.. Jemputlah singgah di nota akak..

    http://www.shikinrazali.com/2018/09/sahabat-blogger-pilihan_11.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. ccl beli nk buat skrub muka , tapi tekstur dia kasar sikit . so tak nak membazair ccl skrub bdn n kaki jer

      Padam
  6. Memang hilang lerr daki hitam. Plus kaki akan lembut. Untuk lebih lembut, rendam kaki dalam titik air bio oil. Air suam. InsyaAllah makin ok

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tue kak yunie , hilang daki2 degil haaa

      Padam
  7. Ingatkan skrub untuk muka je. Rupanya kaki pun boleh ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. tesktur aprikot ni kasar sikit , so ccl taknak bazir try skrub kaki jer

      Padam
  8. Eh kaki boleh juga eh, nanti nak buay ๐Ÿ˜Š

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom..jom..jgn lupa skrub kaki pun penting jugak tau

      Padam
  9. untuk kaki pun boleh eh nak kena cari gak ni.. kaki dah agak kasar hahahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. tekstur st ivest aprikot ni kasar sikit dri yg lain, tak sesuai dgn muka ccl .so xnk bazir skrub kaki jer sental daki degil haaa

      Padam
  10. wow tak terpikir nak gunaa scrub kat kaki hehe menarik2. yela kan apa salahnya sama je function scrub jugak. CT jarang2 la tapi sesekali time rajin hehe =P

    BalasPadam
    Balasan
    1. st ivest ni xsesuai sgt dgn muka ccl so , xnk bazir apa salahnya kita sental kat kaki

      Padam
  11. Dulu kala time anak dara, pernah tau beli foot scrub gini. Tak ingat produk nama apa. Beli kat farmasi.
    Tapi tu la. Aida ni kuat geli kat kaki :-)
    Jarang nak pakai. St.ives ni brand evergreen. Dari dulu hingga skang. Trusted!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ccl jarang jugak skrub kaki ni , selalu sental dgn sabun mandi , alang-alang st ivest aprikot ni xberapa sesuai dgn muka ccl apa csalah sental haa kat kai..daki degil semua lari tau

      Padam
  12. k.fiezz baru tahu scrub boleh guna kat kaki..haha..selalu kat muka je...boleh cuba ni...

    BalasPadam
  13. k.fiezz baru tahu scrub boleh guna kat kaki..haha..selalu kat muka je...boleh cuba ni...

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.