SEGMEN : MAKING A BLOG LIST BY BLOG SIQAHIQA


Assalamualaikum dan salam sejahtera


klik banner untuk join 


Syarat penyertaan senang je. Sepantas kilat korang boleh buat :D 

1. Follow Blog Siqahiqa
2. Follow Facebook page BLOG SIQAHIQA
2. Copy banner dan buat satu entri bertajuk “Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa(please backlink). 
6. Publish entri anda dan tinggalkan link pada ruangan komen di sini.

Senang je kan? Segmen ini akan berlangsung selama sebulan dari 3 April hingga 3 Mei 2018. Tidak ada pemilihan blog untuk dimasukkan ke dalam blog list blog ini sebab siqahiqa akan masukkan semua blogger yang join segmen ini ke dalam
blog listbeliau selama-lamanya
SEGMEN : MAKING A BLOG LIST BY BLOG SIQAHIQA SEGMEN : MAKING A BLOG LIST BY BLOG SIQAHIQA Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 11:03:00 PTG Rating: 5

17 ulasan:

  1. Selamat Bersegmnet CCL ^_^

    BalasPadam
  2. Thank you CCL join segmen Siqah. Bloglist dah diupdate ye :)

    BalasPadam
  3. Aida join jugak ni.
    And aida punyer dah ada bloglist kat blog hi hi...

    BalasPadam
  4. Hi... Singgah sini kejap.. Saya daripada blog BLOG DIARI ALIA LIYANA

    BalasPadam
  5. Selamat bersegmen yer dan semoga berjaya dapat hadiah :)

    BalasPadam
  6. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    BalasPadam
  7. Salam, datang dari segmen ni. Selamat bersegmen !
    Done follow this blog. 😀

    Modul TMK

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.