SEGMEN 24JAM BLOGLIST #29 MIALIANA.COM


Assalamualaikum dan salam sejahtera 




Pencarian bloglist bagi bulan April, Mei dan Jun 2018 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 15 Mac 2018, iaitu tepat jam 1.00 petang sehingga hari esok, 1.00 petang 16 Mac 2018. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #29 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Mac 2018.

** jom support Mia Liana....


Klik banner untuk join 

SEGMEN 24JAM BLOGLIST #29 MIALIANA.COM SEGMEN 24JAM BLOGLIST #29 MIALIANA.COM Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 1:58:00 PG Rating: 5

16 ulasan:

  1. selamat maju jaya CCL! Bln april ni abam kie buat GA. jemputlah join ye? tq

    BalasPadam
  2. Selamat bersegmen CCL..
    Hye.. lama tak datang sini..

    BalasPadam
  3. tak sempat dah nak join. Goodluck CCL :)

    BalasPadam


  4. Salam Sejahtera.

    Jemput join pencarian bloglist April 2018

    : http://aerillhassan.blogspot.com/2018/03/pencarian-bloglist-april-2018-by.html

    BalasPadam
  5. selamat bersegmen awakkk. hehe

    BalasPadam
  6. singgah di segmen yang sama CCL :) Good luck

    http://www.helloaiman.com/2018/03/segmen-24-jam-bloglist-29-mialianacom.html

    | blog helloaiman |
    | Tempahan Khat Kufi |

    BalasPadam
  7. salam... terima kasih sudi join segmen ini.

    senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2018/03/senarai-peserta-segmen-24-jam-bloglist.html

    gud luck ya!

    BalasPadam
  8. Lambat singgah blogwalking, semoga terpilih ye :)

    BalasPadam
  9. Singgah sini dari :-

    http://aerillhassan.blogspot.com/2018/03/segmen-24-jam-bloglist-29-mialianacom.html

    BalasPadam
  10. tahniah ya..

    http://www.mialiana.com/2018/03/pengumuman-pemenang-segmen-24-jam.html

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.