SOALAN TOK KADI KEPADA PENGANTIN LELAKI



Assalamualaikum dan salam sejahtera . . 



SOALAN TOK KADI KEPADA PENGANTIN LELAKI, TIPS PERKAHWINAN, SOALAN TOK KADI SEMASA AKAD NIKAH, AKAD NIKAH ATASI GEMURUH KETIKA AKAD NIKAH,TIPS PENGANTIN SEHARI


SOALAN TOK KADI KEPADA PENGANTIN LELAKI  | Tidak dinafikan majlis akad nikah adalah satu upacara yang menggerunkan kepada pengantin lelaki. Acara tersebut biasanya akan ditontoni oleh keluarga, tetamu dan rakan-rakan.Perasaan gemuruh pasti ada dan mungkin menyebabkan pengantin tidak tenteram dan gelisah.

Persediaan yang rapi dan sentiasa bersedia bila berhadapan dengan jurunikah atau tok kadi adalah sangat penting agar tidak ada perkara yang memalukan dilakukan sewaktu upacara bersejarah tersebut. Bakal ibu dan bapa mertua mungkin akan menilai diri kita sebenar bila kita berada dalam situasi genting tersebut.

Are you ready dengan soalan TOK KADI yang bakal menikahi korang ? 

Ini antara 8 soalan tok kadi yang bakal ditanya kepada pengantin lelaki 


SOALAN TOK KADI KEPADA PENGANTIN LELAKI, TIPS PERKAHWINAN, SOALAN TOK KADI SEMASA AKAD NIKAH, AKAD NIKAH ATASI GEMURUH KETIKA AKAD NIKAH,TIPS PENGANTIN SEHARI

SOALAN TOK KADI KEPADA PENGANTIN LELAKI, TIPS PERKAHWINAN, SOALAN TOK KADI SEMASA AKAD NIKAH, AKAD NIKAH ATASI GEMURUH KETIKA AKAD NIKAH,TIPS PENGANTIN SEHARI

SOALAN TOK KADI KEPADA PENGANTIN LELAKI, TIPS PERKAHWINAN, SOALAN TOK KADI SEMASA AKAD NIKAH, AKAD NIKAH ATASI GEMURUH KETIKA AKAD NIKAH,TIPS PENGANTIN SEHARI

SOALAN TOK KADI KEPADA PENGANTIN LELAKI, TIPS PERKAHWINAN, SOALAN TOK KADI SEMASA AKAD NIKAH, AKAD NIKAH ATASI GEMURUH KETIKA AKAD NIKAH,TIPS PENGANTIN SEHARI






Soalan tidak sama dengan soalan yang selalu pengantin perempuan tanya dekat pengantin lelaki semasa korang bercinta..haha..



Sumber : facebook


SOALAN TOK KADI KEPADA PENGANTIN LELAKI SOALAN TOK KADI KEPADA PENGANTIN LELAKI Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 10:43:00 PTG Rating: 5

16 ulasan:

  1. Imam dekat Kulim ni jarang tanya banyak-banyak, semua yg kat situ termasuk tetamu & wali, saksi semua kena istigfar beramai-ramai, selawat, then terus akad nikah, hehehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. memudahkan majlis & pengantin lelaki juga kn

      Padam
  2. agak2...kalau tanya kat cikyan..abis smua lupa...nervous..hahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe . mungkin .. tengah-tengah nervous ni ,,yang tahu pun boleh jadi lupa

      Padam
  3. thanks for sharing. Cik Cappuccino bila plak mendirikan rumah tangga? mujur masa akad nikah dulu tok imam cuma suruh abam kie beristigfar n mengucap je. Lagipun dia nak cepat sbb ada lagi majlis lain slps tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaAllah , hehe doakan moga dipercepatkan ,hehhe umo pun kian meningkat ni

      Padam
  4. scary..time ni la part plg kaum lelaki nervous! haha

    BalasPadam
  5. Wah ada soalan bocor yer CCL... Hehe

    BalasPadam
  6. Oh ada soalan juga d'tanya rupanya haha

    BalasPadam
  7. Bakal pengantin lelaki kena bersedialah.. kdg2 bukan tak tau tp boleh jadi gugup terus blank bila kena tanya waktu2 nak bernikah mcm tu haha.

    BalasPadam
  8. Nice sharing sis. Apapun depends kt tok kadi jugak. Hehe

    BalasPadam
  9. Thanks sharing CCL. Boleh buat persediaan awal ni hehee.

    BalasPadam
  10. wah tetibe share ni..wat ai rasa ai nak kawen je hahaha

    BalasPadam
  11. bila masa ni sampai.. mmg ketar kan.. hehe

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.