PHOTO POLAROID MURAH DARI BLOGGER AZHAFIZAH


Assalamualaikum dan salam sejahtera .



Photo polaroid, tutorial print photo polaroid, gambar polaroid murah, diy photo polaroid, cara mudah print gambar polaroid, polaroid, kertas glossy paper

PHOTO POLAROID MURAH DARI BLOGGER AZHAFIZAH  | Nak beli kamera polaroid mahal, tapi teringinkan gambar berbentuk polaroid. Tapi sekarang ni dengan teknologi yang seba canggih setiap orang tak perlu ada sebuah kamera polaroid untuk dapatkan gambar polaroid , kita kena lebih kreatif untuk dapatkan gambar polaroid. Caranya mudah untuk buat gambar polaroid dengan kos yang rendah dan murah. Ambil gambar menggunakan kamera biasa , atau kamera handphone, edit gambar dalam photoscape, adjust gambar jadi vintage or ikut saiz yag korang na, lepas tue korang boleh print atas kertas photo dengan saiz polaroid . Kalau tak pandai nak edit gambar atau malas nak leceh- leceh , sekarang ni banyak juga servis untuk buat ggambar polaroid . 

Hari ni CCL nak promote bisnes member a.k.a rakan blogger CCL . Dia ada buat bisnes gambar polaroid. Ingat lagi dulu kita biasa print gambar di kedai lepas habis ambil gambar satu roll film kamera, memang lagend sangat masa tu sekarang ni dah tak ada orang pakai film roll untuk ambil gambar, majoriti semua ambil gambar pakai digital kamera tak pun rata-rata CCL nampak semua orang pakai kamera handphone je sekarag termasuk CCL jugak . Kamera handphone lagi senang , mdah nak bawa dan boleh pilih gambar yang cantik- cantik 

Photo polaroid, tutorial print photo polaroid, gambar polaroid murah, diy photo polaroid, cara mudah print gambar polaroid, polaroid, kertas glossy paper

Disebabkan CCL dah lama tak print gambar , itu pun last print gambar zaman sekolah menengah dahulu . Baru- baru ni CCL tengok ramai yag terjebak dengan gambar polaroid ni . Dah menjadi trend remaja-remaja. CCL turut tidak melepaskan peluang memiliki 20keping gambar polaroid . Itu pun rezeki menang Giveaway dari blogger Azhafizah . 

Kualiti gambar polaroid dari blogger Azhafizah memang puas hati . Memang sangat berbaloi dengan hasi yang petig gambar kena jelas dan tak kabur barulah polaroid korang cantik dan comel. So korang yang suka jalan-jalan , travel ke merata tempat mesti banyak gambar kenangan yang korang ambilkan . Cuba bayangkan setahun lepas tue korang belek-belek album ada gambar kenangan korang kat tempat korang travel, mesti seronok. So jom lah berpolaroid dari simpan dalam handphone lagi cantik kalau korang print dalam bentuk polaroid yang comel 

Ciri-ciri photo polaroid 

> High Quality Glossy Paper
> gambar tak blurr
> 100% gambar tak pecah
> RM 0.80 / pcs
> Minimum print serendah 20pcs
> 200pcs dapat RM0.70/pcs
> saiz gambar 2R (6CM X 9CM)
> siap dalam 1-2 hari

Info lanjut boleh baca entri PRINT GAMBAR POLAROID MURAH


Berminat untuk print photo polaroid murah, boleh terus email : azhafizahmdnor@gmail.com atau whatsapp terus >> http://azhafizah.wasap.my/


PHOTO POLAROID MURAH DARI BLOGGER AZHAFIZAH PHOTO POLAROID MURAH DARI BLOGGER AZHAFIZAH Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 10:03:00 PG Rating: 5

28 ulasan:

  1. dulu sha selalu jugak guna perkhidmatan print polaroid ni tapi sekarang dah takdak gambar nk diprint haha

    BalasPadam
  2. Murahnya 80sen. Selalu jumpa RM1, Boleh pos tak?

    BalasPadam
  3. Trend semula Kan Polaroid ni

    BalasPadam
  4. X penah try print gmbar polaroid ni..mcm nk try je..

    BalasPadam
  5. Menarik ni, nanti nak buat juga la...

    BalasPadam
  6. Org yg suka seni2, mmg akan fall in love dengan benda2 cute macam ni. And I am in love.

    BalasPadam
  7. Patutlah anak dara pakcik mintak belikan kamera polaroid.
    Klik terus keluar gambarnya.

    BalasPadam
  8. Comelnyaa.. Murah pun murah ๐Ÿ˜˜

    BalasPadam
  9. Ni kalau jenis suka simpan gambar or suke buat scrap book, memang berguna sangat. Dulu masa kecik-kecik, gigih tau pergi cuci gambar dekat kedai. Sekarang ni dah senang ada benda macam ni. Tak payah susah-susah nak tunggu kedai siap cuci gambar

    BalasPadam
  10. Suka juga dengan gambar polaroid siap beli instax camera tapi filem dia mahal lah. Menarik lah ni boleh cuba nak print gambar polaroid lepas ni

    BalasPadam
  11. Guna dslr dan kamera phone. Zaman polaroid ni dah mula balik ye?....

    BalasPadam
  12. memang cantik gambar polaroid ni. kena pulak yang pandai deko gantung-gantung di wall. kalau sayang, boleh tempek dalam album sticky. dah macam berbalik semula ke zaman lama. nampak vintage dan menggamit kenangan. rasa nak buat la pulak.

    BalasPadam
  13. suka tapi Polaroid ni mahal gila kat penang ni

    BalasPadam
  14. Polaroid dah jagi trend selayang...Rindu gak actual photo banding dgn digital image

    BalasPadam
  15. Oh wow, this is real good service & very affordable too. Thanks for the recommendation.

    BalasPadam
  16. Mai suka ambil gambar tapi tak selalu cuci. hihi. ada servis macam ni memang memudahkan pengguna. send gambar, bayar, print dan gambar tiba di rumah

    www.maisarahsidi.com

    BalasPadam
  17. Murahnya..
    Print dan jadikan scrap book. Mesti cantik kann... ๐Ÿ˜

    BalasPadam
  18. Wahh memang awesome kalau adakamera polaroid! Mudah dan bergaya je gambar kita. ๐Ÿ˜ƒ

    BalasPadam
  19. Saiz gambar polaraid mmg cantik dan unik. Kalau buat scrap book mmg cantik ni

    BalasPadam
  20. Bella pun guna handphone je ambil gambar dan kualiti gambar pun menarik. Nak lagi bagus memang kena pakai kamera canggih lah. But kalau kena gaya dan teknik guna kamera biasa pun ok. Btw, cantik juga print gambar polaroid ni. Kena buat satu album lah nanti. Dah lama dah tak print gambar sendiri, semuanya dalam handphone dan lappy je.

    BalasPadam
  21. dulu teringin nak camera poloroid ni, sampai ke sudah tak terbeli sbb dah banyak sgt camera dgn dslr lagi blom terjual. nak jaga lagi jgn ckp lah

    BalasPadam
  22. Polaroid ni bukan ke zaman dulu2 ke. Sekarang trending semula ye? Baru tau...

    BalasPadam
  23. fatin minta hadiahkan camera polaroid untuk birthday dia... tapi bonde tak nak belikan bukan sebab kedekut... dah buat survey sebab kertas untuk camera tu agak mahal dan tuk kuantiti dia pula macam sikit jer. Kalau dah ada cara mcm ni lagi bagus guna sahaja kan! gambar nampak cantik juga.

    BalasPadam
  24. murah sangat ni ! nanti leh cari Azhafizah untuk print

    BalasPadam
  25. Wah.. TB pun nak hantar gambar kat Azhafizah ni.. tak sabar rasanya nak tengok hasil.. Nampak cantik je yang awak punya ni.. sukaaa..

    BalasPadam
  26. Wow menariknya servis ni, I pun rasa nak buat poloraid ni cuma kalau boleh nak dalam photo album bolehke nampak kemas sikit hehe

    BalasPadam
  27. Yeaa kak .. baru2 nie nampak ramai yg post pasal nie. Nti tak lama sy lgi yg terjebak hahaha

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.