MENANG GIVEAWAY MELALUI INSTAGRAM BLOGGER SHADHIRA


Assalamualaikum dan salam sejahtera . 



MENANG GIVEAWAY MELALUI INSTAGRAM BLOGGER SHADHIRA  | Kisahnya hadiah ni sudah dua minggu sampai ke tangan CCL, hari ni baru sempat nak update entri tujuannya bukan untuk menunjuk barangan yang di dapat , tidak sama sekali ok !! Dont think negative . Tujuan utama entri ini di tulis adalah untuk menghargai barangan yang di berikan .

Selalu CCL join macam- macam giveaway yang rakan - rakan anjurkan . Paling banyak CCL join adalah di laman sosial media tapak blogger , di facebook ada juga join tapi tak sebanyak CCL join di blog . Ini kali kedua CCL mencuba nasib join giveaway melalui media instagram . First giveaway CCL join melalui instagram Cik Epal , tapi nasib tidak menyebelahi CCL and second giveaway CCL join melalui giveaway blogger shadhira . 


 Menang giveaway , hadiah giveaway


Alhamdulillah, orang cakap rezeki tak pernah salah alamat , untuk second giveaway CCL menang . Nasib menyebelahi CCL . Hadiah yang CCL dapat berupa barangan di atas beserta produk kecantikkan kulit . Ada toner , mask , syampoo , dan macam-macam lah . 

Terima kasih blogger shadhira anjurkan giveaway ni . 




MENANG GIVEAWAY MELALUI INSTAGRAM BLOGGER SHADHIRA MENANG GIVEAWAY MELALUI INSTAGRAM BLOGGER SHADHIRA Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 3:05:00 PTG Rating: 5

17 ulasan:

  1. Tahniah CCL, murah rezeki...

    BalasPadam
  2. tahniah.
    Sesuai sangat hadiah tu.

    BalasPadam
  3. Woww, tahniahh..bestnyaaaa..hehe~
    X menang yang tuu~

    BalasPadam
  4. Wah! Best nyeeee dapat hadiah. Nanti kalau ada give away nak try la cuba nasib jugak :D

    BalasPadam
  5. wahhh bestnya tahniah

    BalasPadam
  6. Thank you CCL for the blogpost. Sorry Shad baru sempat terjah. Congrats again and glad you love the gift. Happy blogging and have a nice day pretty.

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.