SLEEP TIME BALM TASNEEM NATUREL : BANTU ANAK TIDUR LEBIH MUDAH & LENA


Assalamualaikum & salam sejahtera.

SLEEP TIME BALM TASNEEM NATUREL : BANTU ANAK TIDUR LEBIH MUDAH & LENA | para ibu yang afa bayi-bayi mahupun anak-anak kecil mesti mempunyai masalah anak yang sukar tidur  siang mahu pun malam . Mana tak nya tiap-tiap malam anak korang tidur pukul 12 ke atas . Pening juggak dibuatnya. Merungsingkan ibu bapa kan  ? Bukan itu saja, tidur tak lena bayi yang  tak cukup lena ni faham-faham je lah, kadang meragam susah nak buat kerja,, kalau si ibu bekerja terpaksa berjaga malam  Bangun pagi tak fresh bahkan letih namun terpaksa ke tempat kerja dalam keadaan tak cukup tidur . 


Tasneem naturel, tasneem naturel balm, balm bayi tasneem naturel, balm bayi atasi masalah tidut,balm bayi naturel


Dengan adanya produk sleep time balm ni sangat membantu para ibu untuk mengatasi anak yang susah tidur. Ibu bapa yang mempunyai masalah anak suka tahan mata waktu malam, tengah malam bangun nak main, tidur asyik terkejut dan bangun pagi terus mengamuk. Jika korang mengalami satu dari masalah diatas, maksudnya ibu - ibu wajib ada sleep time balm 
Fungsi sleep time balm 
  • Bantu anak untuk tidur lebih lena
  • Memberi tidur yang berkualiti
  • Bantu anak bangun dalam mood ceria
  • Membantu anak untuk mudah tidur

Bahan-bahan yang digunakan dalam sleep time balm 
  • 100% bahan semulajadi
  • Shea butter
  • Beeswax
  • Carrier oil
  • Essential oil
Balm ni jugak tidak mengandungi sebarang pewarna tiruan dan pengawet. Tasneem Naturel komited untuk memberikan yang terbaik dan memastikan produk yang dihasilkan ini berkesan dan selamat.Balm ini juga diluluskan oleh KKM .

Tasneem naturel, tasneem naturel balm, balm bayi tasneem naturel, balm bayi atasi masalah tidut,balm bayi naturel


Jenis-jenis essentail oil yang digunakan 

1.LAVENDER 
-Memberi rasa ketenangan
Meningkatkan mood bagi mereka yang mengalami gangguan tidur

2.ORANGE
-kaya dengan antioksida d-limonene
-menghapuskan toksin dalam badan
-membantu anak lebih fokus dan produktif
-membantu mood lebih mudah untuk hilangan kemurungan.

3.KAYU CEDAR
-Merangsang perembesan hormon tidur
-Merangsang proses pemikiran
-mampu meningkatkan daya tumpuan dan perhatian

4.VETIVER
-minyak pati vetiver disuling dari akar tumbuhan
-membantu menenangkan kanak-kanak
-mengatasi masalah kesujaran untuk menumpukan perhatian

5.YLANG-YLANG
-membantu merawat kemurungan
-membantu tekanan darah
-mengawal corak pernafasan
-menghalang kulit berminyak

6. ROMAN CHAMOMILE
-membantu menyokong sistem imunisasi
-mempunyai antioksida yang tinggi
-aroma menenangkan

7.BERGAMOT 
-mengurangkan ketegangan otot
-bertindak sebagai antispektik
-mempercepatkan penyembuhan luka
-merawat penyakit kulit


Cara penggunaan

-sapu balm ni di tulang belakang, tapak kaki, di nadi belakang telinga serta pegelangan tangan dan ubun-ubun


Bagaimana nak dapatkan sleep time balm tasneem naturel ? 


Contact detail


Fb :  Tasneem Naturel HQ

IG : Tasneem Naturel official HQ
Hotline : 010-20964665
Website : www.tasneemnaturel.com
SLEEP TIME BALM TASNEEM NATUREL : BANTU ANAK TIDUR LEBIH MUDAH & LENA SLEEP TIME BALM TASNEEM NATUREL : BANTU ANAK TIDUR LEBIH MUDAH & LENA Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 9:23:00 PTG Rating: 5

19 ulasan:

  1. mmg bnyak poitif feedback dri pengguna balm tasneem ni.. bagus.

    BalasPadam
  2. Memang banyak dengar pasal balm ni..bukan anak-anak je guna, mak-mak pun tumpang sekali...kawan Sally jual pun dia guna jugak...mmg senang nak bagi anak tidur katanya!

    BalasPadam
  3. Saya tidur kadang-kadang pakai balm, tidur pon nyenyak je. hehee.

    BalasPadam
  4. Balm Tasneem Naturel ni memang best. Jimat pun jimat guna sebab jenis balm. Anak pun suka.

    BalasPadam
  5. Boleh suggestkan produk ni dekat kak sedara. Anak dia buas. Tak mau tidur malam

    BalasPadam
  6. nice product review. baby pun macam adult jugak, nakkan therapy sense utk good sleep.

    BalasPadam
  7. Bagus produk ni.. deeba pun baru cuba2 bagi anak pakai produk ni.. alhamdulillah sesuai dengan dia..

    BalasPadam
  8. Bagus jugak produk begini. Mudah anak-anak nak tidur.

    BalasPadam
  9. Produk ni memang best. Bukan saja untuk bayi, orang dewasa pun boleh pakai juga kan?

    BalasPadam
  10. Mesti wangi kan. Saya suka bau lavender

    BalasPadam
  11. Balm ni bagus tau. Ada 4. saya guna utk baby. Yg utk tummy pn sangat bagus. Sleep time ni rasa lega je bila sapu dekat badan, dada. My dotter serasi sgt dgn balm ni.

    BalasPadam
  12. I got to give this a try, lately my daugther would not sleep well at night.

    BalasPadam
  13. Wah masalah tido bayi pun hilang kalau macam ni. Senang hati kan bila guna produk ni.

    BalasPadam
  14. Ada banyak jenis balm tasneem ni... Teruja nak guna satu persatu

    BalasPadam
  15. Hujan-hujan ni, hidung asyik tersumbat je.
    Rasa nak beli je balm ni

    BalasPadam
  16. yay! i paling suka lavendar! ada calming effect! hhe

    4D3N Star Cruise 2017

    BalasPadam
  17. Bagus produk ni I dah cuba keempat empat paling suka bau dia sangat menenangkan anak tidur pun nyenyak !

    BalasPadam
  18. Ramainya share pasal balm ni..Kena cari ni.. ;)

    BalasPadam
  19. Wah, terbaik la produk ni..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.