SIS GEE FIRST GIVEAWAY


Assalamualaikum dan salam sejahtera


Sudah 3bulan usia blog Sis Gee , sis Gee adakan first giveaway dalam blog beliau . Jom sama-sama meriahkan giveaway tersebut,dapat kenal-kenal dengan blogger peramah macam Sis Gee ni . CCL tertarik dengan hadiah yang disediakan untuk pemenang GA beliau iaitu 


Pemenang pertama 
-planner book 2018
-keychain penyu 
-fridge magnet penyu 
-terpikih dimasukkan dalam bloglist sis gee 

Pemenang kedua 
-keychain penyu 
-fridge magnet penyu 
-terpilih dimasukkan dalam bloglist sis gee 

Pemenang ketiga 
-terpilih dimasukkan dalam bloglist sis gee 

So , sis gee tengah mencari 3 orang pemenang dalam First Giveaway tersebut . Disebabkan CCL masih lagi tak ada planner book untuk tahun 2018 . Alang-alang sis gee buat GA ni apa lagi terus join la . Mana tahu rezeki dapat planner book yang comel tue memang seronokkan . 

Mengenai syarat-syarat yang dikenakan untuk join GA beliau jangan bimbang semestinya syarat yang ditetapkan sangat mudah . Nak info yang lebih lanjut boleh > TERJAH SINI <


Akan tamat pada 12 November 2017 



SIS GEE FIRST GIVEAWAY SIS GEE FIRST GIVEAWAY Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 11:08:00 PTG Rating: 5

7 ulasan:

  1. Goodluck CCL. Amer pon join!

    BalasPadam
  2. gudluck CCL.
    jemput join GA mrs pip juga

    http://www.mrspip.com/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html

    BalasPadam
  3. gud luck CCL.. comelnyaa planner tuuu..

    BalasPadam
  4. thank you ccl sudi join & support GA Gee!!muah!hehe.

    senarai peserta boleh check sini :
    http://www.sisgee.com/2017/12/senarai-peserta-sis-gee-first-giveaway.html

    good luck untuk ccl!!moga ada rezeki ccl!

    BalasPadam
  5. dtg singgah dr segmen yg sama. hiii

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/sis-gee-first-giveaway.html

    BalasPadam
  6. singgah sini..good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/11/sis-gee-first-giveaway.html

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.