GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN


Assalamualaikum dan salam sejahtera 

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

 http://www.miakassim.com/2017/10/giveaway-miakassim-dot-com-10-tahun_31.html

Macam mana boleh kenal dengan blogger Mia Kassim ? 
Rasanya baru tahun ini CCL mengenali Blogger Mia Kassim , tak pasti bulan berapa yang pastinya tahun ini . macam mana CCL boleh kenal blogger Mia Kassim ini adalah melalui rakan - rakan blogger yang lain .mungkin masa tu tengah blogwalking blogger - blogger lain dan terterjah tanpa sengaja dalam blog Mia Kassim . Kuasa blogger sangat kuat , tiap - tiap minggu boleh dikatakan dapat kenal dengan rakan blogger baru , biarpun rakan di alam maya tak pernah bertemu muka . tapi korang semua tetap rakan - rakan di hati CCL . 

Blogger Mia Kassim ni ada anjurkan Giveaway  sempena 10 tahun dalam dunia blogging . Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20 November 2017 so apa tunggu lagi . klik banner colourful diatas 


syarat - syarat yang dikenakan korang ada dua pilihan sama ada nak join melalui blog ataupun facebook
Untuk penyertaan Blog

  • Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang.
  • Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂
  • Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni.

Untuk penyertaan Facebook 

  • Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com.
  • Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public.
  • Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track.
yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow IG MiaKassim | follow Twitter MiaKassim | like FB Page MiaKassim


btw CCL dah lama follow akaun sosial sis Mia Kassim 


twitter : https://twitter.com/LiyaNa_Rohazi (baru follow Sis Mia di twitter follower ke 87 )


Hadiah untuk mereka yang bertuah itu :-


Penyertaan Blog 
  • Cash RM100 × seorang
  • Cash RM50 × 2 orang 😰
  • Prepaid Reload RM30 × seorang
  • Prepaid Reload RM10 × 2 orang
Penyertaan Facebook
  • Cash RM50 × seorang

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 5:41:00 PTG Rating: 5

6 ulasan:

  1. Salam.
    Tq sudi join giveaway kmia. Tunggu keputusannya 25hb ni :)

    BalasPadam
  2. Datang dari GA yang sama..Good Luck..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/11/giveaway-miakassim-dot-com-10-tahun.html

    BalasPadam
  3. Terjah sini datang dari Giveaway yang sama. :)

    https://1001resepimama.blogspot.com/2017/11/giveaway-miakassim-dot-com-10-tahun.html

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.