Rabu, 11 Oktober 2017

SEGMEN : NAK OM REVIEW BLOG ?


Assalamualaikum dan salam sejahtera 






kelajuan blog 
ok bila CCL masuk sahaja blog OM ni memang tak ada langsung masalah loading blog yang lambat , buka-buka terus je cepat , lepas tue takder pulak iklan - iklan yang mengganggu bila CCL nak baca entri 


header 
mungkin bagi CCL header penting juga bagi sesebuah blog , iyer la  kalau kita masuk rumah orang mesti melalui pintu , macam tue jugak dengan blog sebelum nak baca entri mesti melaui header yang cun melecun gitu . apa pun header blog OM memang cantik . edit sendiri ker ? 


sidebar blog 
sidebar blog OM tak banyak , dia letak yang penting sahaja , tapi ini salah satu punca blog loadingnya cepat , cuma CCL suggestkan OM letakkan scroll bar untul bloglist & blog archive . nampak makin kemas di sisi sidebar 


mungkin itu saja overall CCL nak komen , 


nak join klik https://ombakbergigis.blogspot.my/2017/09/segmen-nak-om-review-blog.html

4 ulasan:

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !