Isnin, 9 Oktober 2017

GIVEAWAY BESAR-BESARAN BY INTAN SAFFYNA


Assalamualaikum dan salam sejahtera

GIVEAWAY BESAR-BESARAN BY INTAN SAFFYNA





Apa yang menariknya tentang blog Intan Saffyna 

● Dari segi pengisian blog memang banyak entri- entri yang menarik contohnya resepi-resepi dan tips-tips yang berguna juga diselitkan dengan contest- contest yang dianjurkan oleh blogger-blogger . So memang tak jemu kalau terjah blog ni . 

● Dari segi tema blog memang agak menarik  . Pemilihan warna soft pink dan hijau turqouise salah satu gabungan warna yang menarik sedap mata memandang 

● susunan sidebar yang terletak kemas,loading blog pun ok



Ucapan "selamat hari lahir " to blogger Intan Saffyna

●Happy birthday to blogger Intan Saffyna . CCL doakan Sis  panjang umur ,dimurahkan rezeki yang berterusan serta diberikan kesihatan yang baik-baik . Semoga berbahagia disamping keluarga tercinta . Be superwomen to husband and your children .Be good wife , be good mummy  . Sentiasa tabah menjalani kehidupan seharian . 



Detail social media 
           
●Blog : http://cikcappuccinolatte.blogspot.my
●FB : https://www.facebook.com/liyanarohazi        
●Fb page :  https://m.facebook.com/CikCappuccinoLatte/
●IG : https://www.instagram.com/irryanna
●Twitter : https://twitter.com/liyana_rohazi
●Email : virgoyana61@yahoo.com


Giveaway bakal tamat 8 November 2017 . Ayuh ramai-ramai join klik banner kat atas 

Tag 
● http://syahirahvaliant.com
●http://mulan-sahbanu.blogspot.my


8 ulasan:

  1. gudluck sis ...
    nnt nak join juga :))

    BalasPadam
  2. Dah join jugak GA ni! Goodluck CCL :D

    BalasPadam
  3. nanti boleh join ..macam best jer

    BalasPadam
  4. Semoga berjaya CCL, saya belum sempat nak join... nanti saya tengok2 ya...

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !