Isnin, 9 Oktober 2017

GIVEAWAY BESAR-BESARAN BY INTAN SAFFYNA


Assalamualaikum dan salam sejahtera

GIVEAWAY BESAR-BESARAN BY INTAN SAFFYNA





Apa yang menariknya tentang blog Intan Saffyna 

● Dari segi pengisian blog memang banyak entri- entri yang menarik contohnya resepi-resepi dan tips-tips yang berguna juga diselitkan dengan contest- contest yang dianjurkan oleh blogger-blogger . So memang tak jemu kalau terjah blog ni . 

● Dari segi tema blog memang agak menarik  . Pemilihan warna soft pink dan hijau turqouise salah satu gabungan warna yang menarik sedap mata memandang 

● susunan sidebar yang terletak kemas,loading blog pun ok



Ucapan "selamat hari lahir " to blogger Intan Saffyna

●Happy birthday to blogger Intan Saffyna . CCL doakan Sis  panjang umur ,dimurahkan rezeki yang berterusan serta diberikan kesihatan yang baik-baik . Semoga berbahagia disamping keluarga tercinta . Be superwomen to husband and your children .Be good wife , be good mummy  . Sentiasa tabah menjalani kehidupan seharian . 



Detail social media 
           
●Blog : http://cikcappuccinolatte.blogspot.my
●FB : https://www.facebook.com/liyanarohazi        
●Fb page :  https://m.facebook.com/CikCappuccinoLatte/
●IG : https://www.instagram.com/irryanna
●Twitter : https://twitter.com/liyana_rohazi
●Email : virgoyana61@yahoo.com


Giveaway bakal tamat 8 November 2017 . Ayuh ramai-ramai join klik banner kat atas 

Tag 
● http://syahirahvaliant.com
●http://mulan-sahbanu.blogspot.my


10 ulasan:

  1. gudluck sis ...
    nnt nak join juga :))

    BalasPadam
  2. Dah join jugak GA ni! Goodluck CCL :D

    BalasPadam
  3. nanti boleh join ..macam best jer

    BalasPadam
  4. Semoga berjaya CCL, saya belum sempat nak join... nanti saya tengok2 ya...

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum.. terima kasih sudi join Giveaway ni.. semoga awak menjadi yang bertuah mana tahu kan.. hehe

    terima kasih sudi wish my birthday and komen tentang belog ni,warna pink dan turqoise febret colour sis.. hehe

    senarai nama update.
    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/senarai-peserta-giveaway-besar-besaran.html

    thanks again :)

    BalasPadam
  6. Salam. Sis dah menang GA. Saya salah sorang sponsornya. Mohon bagi details ye sis di email saya.
    Nama, Alamat dan No Tel.
    presentisgift11@gmail.com
    Terima kasih sudi join!! :)

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !