CPUV NUFFNANG OKTOBER : PRODUK CETAPHIL BABY & CETAPHIL CLASSIC


Assalamualaikum dan Salam sejahtera 


cetaphil , produk cetaphil , cetaphil baby , review produk ,review produk cetaphil , harga cetaphil di malaysia , cetaphil  produk kecantikkan kulit


CPUV NUFFNANG OKTOBER : PRODUK CETAPHIL BABY & CETAPHIL CLASSIC  Penghujung bulan Oktober Nuffnang masih rancak untuk bagi iklan -iklan untuk blog CCL . Alhamdulillah serba - sedikit dapat jugak kumpul earnings . Sedikit - sedikit lama - lama jadi bukit . Iklan kali ini yang bersiaran di sidebar CCL ialah dari pihak Cetaphil . Cetaphil ini merupakan salah satu produk penjagaan kulit 


cetaphil , produk cetaphil , cetaphil baby , review produk ,review produk cetaphil , harga cetaphil di malaysia , cetaphil  produk kecantikkan kulit


produk Cetaphil Baby 
nampaknya Cetaphil telah mengeluarkan produk terbarunya khas untuk mandian dan juga keperluan bayi  comel . Cetaphil juga salah satu produk penyelamat kulit sensitif bayi.Kulit bayi lebih sensitif daripada kulit orang dewasa. Jadi, sebab itulah kulit bayi perlu dibersih dan dirawat. Memilih produk penjagaan kulit bayi yang selamat sangat penting.Maklumlah produk Cetaphil Baby ini sangat lembut, dan rangkaian produknya yang terbaru ini menghasilkan formula baru di mana bebas dari parabens, mineral oil dan juga pewarna untuk memberikan bayi anda penjagaan kulit yang optimum untuk setiap hari.Semua produk bayi Cetaphil mengandungi calendula organik yang menenangkan, berasal dari bunga marigold. Ekstrak ini telah digunakan selama berabad-abad untuk menenangkan kulit yang sensitif dan jengkel. Menjaga kulit bayi anda lembut, licin, dan melembapkan tidak pernah terasa begitu baik.



cetaphil , produk cetaphil , cetaphil baby , review produk ,review produk cetaphil , harga cetaphil di malaysia , cetaphil  produk kecantikkan kulit


terdapat 9 jenis produk cetaphil yang dirumus khas untuk bayi

  • baby eczema calming wash
  • baby eczema calming lotion
  • baby shooting bar
  • baby ultra shooting lotion with shea butter
  • baby daily lotion
  • baby wash & shampoo
  • baby gentle wash
  • baby diaper cream
  • baby moisturizing oil
untuk maklumat lanjut boleh ke website cetaphil baby
CPUV NUFFNANG OKTOBER : PRODUK CETAPHIL BABY & CETAPHIL CLASSIC CPUV NUFFNANG OKTOBER : PRODUK CETAPHIL BABY & CETAPHIL CLASSIC Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 1:46:00 PTG Rating: 5

17 ulasan:

  1. macam best je nuffnag ni. sha takpandailah haha T.T nak kena gogel lah ni

    BalasPadam
  2. wahh dah banyak rupanya barangan keluaran cataphil

    BalasPadam
  3. wow.. tahniah... blog akak en nuff x pandang pun.. kosong kosong kosong... uwaaaa

    BalasPadam
  4. Produk cetaphill ni mmg terbaik

    BalasPadam
  5. Produk Cetaphil ini memang bagus untuk kulit sensitif dan bagi yang ada eczema atau dermatitis.

    BalasPadam
  6. Bestnya dapat iklan nuffnang yg ni. Produk cetaphil ni memang bagus utk kulit. sekarang dah ada untuk baby memang lagi senang la kan. dapat bantu kulit baby sihat.

    BalasPadam
  7. Dulu ada la nuffnang ni lepas tu lama tak aktif baru ni takntukar setting hilangndah.🤣 Kena setting balik nnti

    BalasPadam
  8. Wahhh..mesti byk earning nuffnang..kita sendu je..haha

    BalasPadam
  9. produk cetaphil menjadi pilihan ramai

    BalasPadam
  10. woah!
    i wan to recommend it to my friends who got little baby to try this brand!
    Thanks For sharing!

    BalasPadam
  11. lama dah tak main Nuffnang ni. cetaphil ni ok eh?

    BalasPadam
  12. Saya pun guna cetaphill for baby utk anak mmg ok. No allergic to sabun at all.

    BalasPadam
  13. Tahniah CCL.. Masih ada lagi ya nuffnang nya..

    BalasPadam
  14. Produk cetaphill memang elok utk baby,tapi sekarang shaklee pun dah keluarkan set mandian baby

    BalasPadam
  15. tak pernah cuba produk ni. tapi dengar feedback, ramai yang suka. :)

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.