Jumaat, 14 Julai 2017

LAPAN KETUL DONUT DUNKIN BERHARGA RM2


Assalamualaikum dan salam sejahtera

Donut,resepi donut, donut viral, resepi donut dunkin, donut dunkin murah,blog resepi , donu salut coklat, donut cornflakes, donut gebu, tips donut gebu


LAPAN KETUL DONUT DUNKIN BERHARGA RM2 Salam Jumaat semuanya . Disebabkan hari ni CCL tak bekerja dah start bercuii selama 2 minggu,so habiskan sisa - sisa cuti yang ada dengan sebaik yang mungkin . Pagi hari ni CCL jamah sarapan pagi menunya ialah donut . Selalunya menu pagi hari wajib nasi.tak kiralah nasi lemak mahupun nasi goreng . 

Pagi tadi CCL  gigih singgah satu kedai di tepi jalan mencari pulut ayam , dan terbeli pulak donut . Agak lama jugak CCL tak makan donut . CCL  beli lapan ketul donut dengan harga RM2 .hah banyak kan murah pulak tue .harga tue dah harga standard sekarang di mana-mana gerai yang jual . So donut yang CCL  belikan itu hanyalah donut biasa yang disaluti gula aising . 

Selesai makan pulut ayam , CCL  jamah dua ketul donut .. Alhamdulillah kenyang perut ni . Berbakikan lagi enam ketul donut yang bersalut gula aising ini , mula dapat idea untuk nak makeup sikit donut ni bagi cantik ala-ala donut dunkin . 

CCL  mula selongkar peti ais mencari coklat masakan , masih ada saki baki coklat tue yang CCL simpan . CCL  mula leburkan coklat masakan dalam boiled water . .selesai semua CCL  celupkan donut yang disaluti gula aising, tapi kini dah disaluti dengan coklat . Selepas disaluti coklat CCL makeoverkan sikit mula letakkan coklat tabur warna-warni dan satu lagi CCL just letakkan kepingan cornflakes . Dah siap.sekali pandang macam donut dunkin kan . Hehe .. sekarang perut dah kenyang . Menu ni CCL boleh sambung makan petang nanti . 


22 ulasan:

  1. uihh...murahnya...kalau sedap memang kena repeat ni CCL

    BalasPadam
  2. Cantik kejadian donut tu lps makeover... Tq follow akak, akk follow kembali #1960

    BalasPadam
  3. Rajin betul ccl menjadikan donut itu sebegitu cantik.. Murah harganya..

    BalasPadam
  4. perghh gigi make up donut haha nampak sedap

    helloaiman

    BalasPadam
  5. lama xmkn DD ni.. murah pulak tu

    BalasPadam
  6. uik murah betul.. 8 ketul 2 ringgit.. huh mane nak dpt dgn harga tu skrg.. terbaikk..

    BalasPadam
  7. La....kena makeup sendiri rupanya...rajin betul...hihi...comel ok..rasa lapar pulak

    BalasPadam
  8. Rajinnyaaaaaa. Selalu donat yg biasa saya tak suka ada coklat, kena yg DD or krispy kreme jugak. mengada kannn.

    // Sambil tu jemput join contest saya jugak - just click
    HERE

    BalasPadam
  9. Sekali pandang macam donut dunkin, dua kali dah lain dah haha.
    hantam jalah asalkan rasa sedap kann.

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum,

    Wow.. Sangat murah tu...

    Jemput baca dan komen entri ini juga ya.. :)

    http://www.erazfadli.com/2017/07/sndlipstick-by-siti-nordiana.html

    BalasPadam
  11. rajinnya hias donut tu, kalau saya balik terus ngap je..hehe

    BalasPadam
  12. nampak sedapnya donut-donut tue..murah pulak tue harganya

    BalasPadam
  13. wowww... creative nya! terima kasih blogwalking ke blog saya missaziemah.blogspot.com :)

    BalasPadam
  14. Wow murahnya.... Rasa nak beli aje lepas ni donut di dunkin.

    BalasPadam
  15. Waahh,, nampak sedap pula haha~~ murah lgi

    BalasPadam
  16. kretif!
    kenyang perut suka hati.

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !