Isnin, 12 Jun 2017

SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER BLOG BY SHAHIRAH ARMY


Assalamualaikum dan salam sejahtera




Haiii,Selamat Tengahari dan selamat berpuasa.. today CCL nak ajak korang join satu segmen .. CCL  pun baru aje follow blog blogger shahirah army ni .. so dia ada anjurkan satu segmen ..ayuh ramai-ramai join .

Syarat
  1.  Follow blog beliau dan follow blog semua peserta yang join segmen ini 
  2. Buatkan satu entri untuk segmen ini 
  3. Letakkan id blog 《blogID=4752697300844579790 blog id CCL  》

Tarikh tamat segmen 
  1.  29 June 2017 

Menariknya segmen ini 
  1.  InsyaAllah sesape yang join segmen ini akan dapat meningkatkan follower blog ..sape yang tak nak kan follower blog yang ramai , kita juga boleh kenal dengan blogger- blogger yang baru nak mencipta nama dalam dunia blog ini .. 

Cara mudah nak join 
  1.  Klik SINI
  2. Klik banner 

11 ulasan:

  1. http://mama3danish.blogspot.my/2017/06/segmen-jom-tambah-follower-by-shahirah.html
    singgah sini juga

    BalasPadam
  2. singgah dr segmen yg sama
    https://umifuzy.blogspot.my/2017/06/segmen-jom-tambah-follower-by-shahirah.html

    BalasPadam
  3. Salam perkenalan..Datang dari segmen yang sama..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/06/segmen-jom-tambah-follower-by-shahirah.html

    BalasPadam
  4. Salam perkenalan..Bertandang dari segmen yang sama

    https://dhiyarizqicollection.blogspot.my/2017/06/segmen-jom-tambah-folloer-by-shahirah.html

    BalasPadam
  5. http://shahiraharmy.blogspot.my/2017/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-my.html?m=0 list peserta sudah diupdqte. Rule no.2 mesti follow semua peserta.

    BalasPadam
  6. done follow peserta shahirah

    BalasPadam
  7. done follow! http://letsliveourlive.blogspot.my/2017/06/segmen-jom-tambah-follower-by-shahirah.html

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum,

    Blogwalking dari segmen yang sama
    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/06/segmen-jom-tambah-follower-by-shahirah.html

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !