Selasa, 13 Jun 2017

SEGMEN 24JAM BLOGLIST #26 MIALIANA.COM


Pencarian bloglist bagi bulan Julai, Ogos dan September 2017 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 12 Jun 2017, iaitu tepat jam 4.30 petang sehingga hari esok, 4.30 petang 13 Jun 2017. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #26 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

10 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 Jun 2017.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

7 ulasan:

  1. ala, terlepas dah nak join, berbaloi join segmen kak mia ni, pngaruhnya perghh..mmg best jd blog list dia. apa pun gud luck

    BalasPadam
  2. blogwalking
    https://umifuzy.blogspot.my/

    BalasPadam
  3. blogwalking..dari segmen yg sama..goodluck ye :)

    BalasPadam
  4. berjalan jalan di sini sekejap ..
    singgah dari segmen yg sama.

    BalasPadam
  5. salam... terima kasih sudi join segmen ini.

    http://www.mialiana.com/2017/06/senarai-peserta-segmen-24-jam-bloglist.html

    semoga berjaya!!

    - Mia Liana

    BalasPadam
  6. Blogwalking ke sini

    http://diarialialiyana.blogspot.my/2017/07/rajin-vs-malas.html

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !