Khamis, 29 Jun 2017

SALAM AIDILFITRI DARI BLOGGER CIKCAPPUCCINOLATTE


Assalamualaikum dan salam sejahtera .

salam aidilfitri, blogger cikcappuccinolatte,blogger utara, pantun aidilfitri,pantun hari raya,

SALAM AIDILFITRI DARI BLOGGER CIKCAPPUCCINOLATTE  .Salam Aidilfitri buat semua rakan serta sahabat online, blogger ,pembaca dan pengunjung laman blog CCL  ini . Sempena masih lagi di bulan Syawal yang mulia ini  , CCL ingin menyusun sepuluh jari memohon kemaafan kepada semua rakan-rakan dan sahabat "Maaf Zahir & Batin".

Alhamdulillah, hari ini dah pun masuk syawal yang kelima, masih lagi dalam mood berhari raya walaupun tahun ini CCL  turut bekerja dihari raya.Alhamdulillah juga raya tahun ini dapat berkumpul bersama family selesai solat hari raya aidilftri.Pagi hari raya amat bermakna bagi CCL  berkumpul bersama sanak -saudara , walaupun masih bekerja, CCL  dapat jugak luangkan masa untuk family dan jugak sahabat handai . 

Mood raya tahun ini meriah macam setiap tahun, masing-masing berkumpul di rumah nenek CCL  . maka selepas itu perancangan beraya ke rumah sanak saudara diteruskan . Tema tahun ini untuk family CCL , CCL pilih warna royal blue untuk gandingan dalam pagi syawal ,sememangnya tiap-tiap tahun CCL  akan memilih tema warna raya untuk dipakai, korang pulak baju raya tahun ini macam mana ? Jenis apa ? Tema warnanya pulak ? .

Apa pun pakaian korang dihari raya , harap-harap pakai pakaian yang sopan dan menutup aurat .Akhir kata , CCL ďisini nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri pada semua yang mengenali CCL . Mohon maaf atas segala kesilapan .salam 0-0 yer . 





23 ulasan:

  1. Selamat hari raya CCL. Maaf zahir batin..

    BalasPadam
  2. Selamat hari raya juga
    Maaf zahir batin

    BalasPadam
  3. selamat hari raya aidilfitri CCL dan sekeluarga

    helloaiman

    BalasPadam
  4. Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir batin dari kami sekeluarga CCL...

    BalasPadam
  5. Salam lebaran Yana! Maaf zahir dan batin!

    BalasPadam
  6. Selamat Hari Raya...kerjaaa ?? huyo... hehe,ok, nona kaler mix this year ...entri penuh belum ada.
    Tapi hint pasal baju raya ada da... hehe~
    Mehla singgahhh~
    http://nonasani.blogspot.my/2017/06/baju-raya-nona-tahun-2017.html

    BalasPadam
  7. Selamat Hari Raya Aidilfitri CCL :)

    BalasPadam
  8. Selamat Hari Raya juga dari saya dan Maaf Zahir Batin

    BalasPadam
  9. Selamat hari raya CCL ❤

    BalasPadam
  10. Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Maaf zahir & Batin :)
    sy ada bwat segmen, sudilah singgah & join ya http://ciknurul23.blogspot.my/2017/07/segment-july-august-bloglist-by-sii.html

    BalasPadam
  11. Selamat Hari Raya Aidilfitri ✿Cik Cappuccino Latte ✿

    BalasPadam
  12. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin CCL! :D
    Maaf kalau ada terkasar bahasa ke apa hehe.

    BalasPadam
  13. Selamat hari raya CCL.. :)

    BalasPadam
  14. salam 11 syawal CCL, raya tahun ni baju raya sha tema purple, tp xkisahla tema apapun yg ptg dpt braya bsama kluarga kan..slmt hari raya

    BalasPadam
  15. Selamat hari raya Aidilfitri CCL

    BalasPadam
  16. Selamat hari raya ccl =)

    BalasPadam
  17. salam aidilfitri.. maaf zahir batin ^^

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !