Rabu, 15 Mac 2017

SEGMEN BLOGLIST APRIL 2017 by Farah Shahidah


SEGMEN BLOGLIST APRIL 2017 by Farah Shahidah

Assalamualaikum ...
Tengah-tengah sesi CCL  blogwalking ..mata terpandang pulak dengan segmen ni ..so CCL  secara lajunya terjah support segmen ni ...

Segmen,cara blogwalking,tips tambah follower,tips tingkatkan trafik blog,tips mudah berblogwalking


Segmen ini dianjurkan oleh Farah Shahidah.. CCL first time terjah blog Farah Shahidah ..sekali gus kena patuh syarat-syarat yang tuan segmen anjurkan .. hanya follow blog & like fb page ... syarat yang simple ..semua orang boleh lakukan ... 

Kalau uols nak join boleh terjah link ni 

Opss !! Sebelum korang nak join ... CCL  nak kasi tahu .. segmen ini terbuka untuk kaum hawa sahaja .. kalau korang tanya CCL kenapa segmen ni terbuka untuk kaum hawa ..tak dapat CCL nak menjawabnya .. 

Dalam segmen ni tuan punya segmen nak tahu apa kategori blog CCL nieh .. yang boleh CCL perjelaskan ..blog CCL dalam kategori bebas ..kenapa bebas ? Sebab macam-macam cerita CCL publishkan ..

Tentang kehidupan
Kadang-kadang blog ni la jadi diari online CCL .kalau dulu tulis dalam buku.apa segala perasaan ditulis dalam buku.kini zaman dah moden ..diari kita online kan ..

Review produk dan makanan . 
Kekadang tue CCL ada juga review produk-produk berkesan pada diri CCL.macam produk-produj kecantikkan kesihatan .. bukan setakat produk aje. Makanan pun CCL  review jugak .terselit jugak tempat-tempat makanan yang best dan resepi-resepi.

Sekian sahaja CCL jelaskan blog sendu CCL  ni ..


7 ulasan:

  1. Goodluck sis! Nanti elsa nak join jugak In Shaa Allah 😘

    BalasPadam
  2. Good luck ccl. All the best. Rasa macam nak join juga la

    BalasPadam
  3. Good luck CCL! Setuju cakap CCL. Blog sebagai diari juga sekarang. Zaman dah berubah, cara pun berubah :)

    BalasPadam
  4. Good luck CCL! Suka baca review dari blog sebab lebih jujur berbanding ig dan media sosial yg lain.

    BalasPadam
  5. goo luck..

    btw unni tag yerr
    https://unnianje.blogspot.my/2017/03/sunshine-blogger-award-mellya-crayola.html

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...