Jumaat, 10 Mac 2017

Saya Nak Masuk Bloglist S.K. Selama 3 Bulan (April 2017 - June 2017)



Assalamualaikum ..dan selamat petang ..

Petang ni CCL  rajinkan diri join satu lagi segmen bloglist datangnya dari blogger SK .. siapa nak kenal  blogger sk boleh terjah blog beliau http://stnrsyfh.blogspot.my


Tutorial bloglist,cara blogwalking,tigkatkan trafik blog


Kenapa CCL tertarik untuk join segmen ni ?
Yang pertama CCL tengok pada syarat .. bukan pada hadiah ... blogger SK letakkan syarat yang simple .. hanya follow blog, follow twitter dan follow instagram

Dalam segmen ini blogger SK  nak tahu kenapa suka berblogging ? So jawapan CCL

Pertama sekali CCL  kenal dunia blog ni memang untuk masa lapang ... CCL anggap blog ni sebagai peganti "Diary Kehidupan" CCL ..selalu CCL diari dalam buku. So sejak kenal dunia blogger ni ..diari CCL ditulis di sini .. tapi itu dulu .. cerita kehidupan CCL..sekarang blog CCL  ni bebas .. lifestyle ..tips ..review ..berblogging ni jugak salah satu benda yang bemanfaat ..bukan saja boleh mengisi masa lapang .. CCL  juga dapat kenal blogger - blogger dari negeri lain ..bagi CCL  dunia blogging bukan hanya mencari keuntungan dan juga nama .. tapi mengubah diri dan dapat berkongsi segala masalah dan tips dengan blogger-blogger lain .

Jadi dengan tertubuhnya blog CIK CAPPUCCINO LATTE dapat diterima oleh blogger-blogger lain .harap dapat berkongsi segala masalah .. berkongsi pendapat dan luahan

Berminat nak join ? Klik sini

8 ulasan:

  1. Wahhh , terima kasih sudi join =)
    Betul-2 , setuju sangat-2.
    S.K. dulu pun jadikan blog sebagai diary , sekarang , dah tukar , macam-2 S.K. buat dengan blog

    BalasPadam
  2. Slam Support

    http://radenotion.blogspot.com/2017/03/segment-bloglist-for-3-months-2017-by.html

    BalasPadam
  3. Good Luck ye CCL, dulu diari dalam buku kan... kalau hilang, hilanglah catatan kenangan kan...

    BalasPadam
  4. Hello girl.. gud luck for u ♥ :)

    BalasPadam
  5. good luck sis! seronok kan buat blog ni hehehe.

    BalasPadam
  6. Saya nak join tapi malu.. Apa2 pun saya ucapkan semoga berjaya. Good luck and all the best

    BalasPadam
  7. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...